Blogul Eat & Track

Încă folosești hârtie pentru a trimite planurile alimentare pacienților tăi?

Știai că milioane de oameni caută zilnic aplicații de nutriție? Dacă ești specialist în nutriție și încă distribui pacienților planurile alimentare pe hârtie sau PDF, acest articol îți va arăta ce oportunități pierzi.

Video - Cum folosești Eat & Track ca și nutriționist?

În acest video, Adrian Stanescu îți prezintă cum să folosești Eat & Track dacă ești nutriționist sau dietetician.

Cum slabesti cunoscand Densitatea Calorica a alimentelor?

Calorii si macronutrienti
Densitatea calorica reprezinta raportul dintre numarul de calorii al unui aliment si greutatea sa. Pe site-ul nostru, densitatea calorica este afisata sub forma numar de calorii per gram. In functie de cate calorii per gram contine alimentul, densitatea calorica este clasificata in urmatoarele categorii:

Spune adio caloriilor goale din zahar! Viitorul este green ... Green Sugar

Calorii si macronutrienti
Spune adio caloriilor goale din zahar! Green Sugar este singurul indulcitor 100% natural, cu 0 calorii si 0 indice glicemic recomandat de medicii nutritionisti si diabetologi ai Societatii de Nutritie din Romania

Calorii si Macronutrienti

Calorii si macronutrienti
Caloria este o unitate universala de masura a energiei. Tehnic, o calorie reprezinta cantitatea de energie necesara pentru a ridica temperatura unui kilogram de apa, aflata la presiune atmosferica normala, cu un grad Celsius.

De ce sa tii un jurnal alimentar

Calorii si macronutrienti
Este important sa stii ce mananci. Este important daca vrei sa cresti in masa musculara, este important daca vrei sa slabesti, este important daca vrei sa te mentii. De obicei caloriile in plus nu vin neaparat de la mesele principale ale zilei ci de la "gustarile" din timpul zilei: alunele sau migdalele de la lucru, portiile de popcorn sau nachos de la film, berea sau vinul de dupa munca, samd.

De ce sunt importanti Macronutrientii?

Calorii si macronutrienti
Daca consumam in mod constant mai putine calorii decat ardem, vom slabi, chiar daca aceste calorii provin din fast-food. Vice-versa este de asemenea valabila: daca consumam mai multe calorii decat ardem, ne vom ingrasa, chiar daca aceste calorii provin din cele mai sanatoase produse alimentare de pe aceasta planeta.
Instagram
Facebook