De mult timp specialiștii în nutriție folosesc hârtie, Excel și Word pentru a crea, calcula și distribui planuri alimentare pacienților. Dar știai că milioane de oameni caută zilnic aplicații de nutriție?

Hârtie, e-mail sau o aplicație de mobil pentru pacienți?

Numărul de aplicații mobile legate de diete și alimente este în continua creștere datorită faptului că oamenii devin tot mai interesați de ceea ce mănâncă și cum mănâncă, însă fără supervizarea unui specialist în nutriție este greu ca acestia să ajungă la rezultatele dorite.

Una dintre cele mai mari probleme în consultațiile nutriționale este lipsa unei platforme care să permită specialistului să comunice eficient și să monitorizeze îndeaproape pacienții. Astfel, o aplicație de mobil unde pacientul poate consulta recomandările primite oricând și oriunde și poate da feedback în timp real specialistului, ar rezolva această problemă.

Vezi mai jos principalele 7 motive pentru care este mai eficient să folosești o aplicație de mobil comparativ cu alte opțiuni:

  Aplicație de mobil E-mail Hârtie
Accesibil oriunde      
Notificări de tip reminder pentru suplimente, mese, consum de apă      
Jurnal alimentar      
Poze ale meselor și feedback      
Listă de cumpărături      
Comunicare în timp real      
Urmărirea progresului      

 

Folosind hârtie sau e-mail poți trimite pacienților planurile alimentare doar după consultație, dar cu o aplicație de mobil poți adapta aceste planuri oricând în funcție de cum se simte și progresează pacientul. Acest lucru este posibil datorită comunicării îndeaproape cu pacienții oferită de aplicația de mobil.

Ce beneficii ai ca specialist în nutriție dacă oferi o aplicație de mobil pacienților?

Mai mulți pacienți satisfăcuti, cu rezultate mai bune și o comunicare bună, înseamnă mai multi pacienți care se întorc, mai multe recomandări prietenilor și colegilor lor deci un număr mare de potențiali clienți care te vor căuta și vor veni la tine.

Oferind aplicația de mobil:

  • nu mai pierzi timpul cu formatarea documentelor deoarece pacienții primesc direct în aplicație planurile alimentare și rețetele
  • comunici prin intermediul aplicației cu pacienții și astfel nu mai combini chat-ul personal cu cel de servici
  • vei avea pacienți mai constiincioși deoarece primesc notificări, știu ca sunt supravegheați îndeaproape și li se oferă feedback
  • vei avea pacienți mai motivați deoarece vei urmări mult mai ușor progresul și vei face ajustari imediat dacă ceva nu merge

Este bine cunoscut faptul că una dintre marile probleme din ziua de azi ale specialiștilor în nutriție este folosirea unor multitudini de unelte pentru a se asigura că sunt la curent cu progresul pacienților lor:

  • Whatsapp-ul personal pentru comunicare cu pacienții și poze la ce mănâncă
  • Google forms sau documente Word trimise pe e-mail pentru chestionare 
  • Documente Word sau agende/hârtii pentru fișele pacienților 
  • Excel pentru rețete, planuri alimentare, calculele macronutrienților și așa mai departe

Cu o platformă de nutriție ai toate informațiile despre pacienți într-un singur loc: jurnalul lor alimentar, planurile alimentare, măsurătorile, obiectivele, notițele, suplimentele recomandate etc., poti sa le trimiți chestionare și îi încurajezi să ofere feedback. Mai mult decât atât, le oferi pacienților o aplicație unde ei au acces la toate recomandarile tale, la planurile alimentare personalizate, la rețetele tale. Pacientii comunică cu tine in timp real, îți spun cum se simt și primesc sprijinul tău pentru a-și atinge obiectivele.

Beneficiile investiției într-o platforma de nutriție, nu doar pentru optimizarea muncii dar și pentru a fi mai aproape de pacienții tăi, sunt mult mai mari decât cele de a continua cu metodele învechite și care dureaza o grămadă de timp.

Ca un bonus, te vei evidenția în fața celorlalți colegi.

Fă diferența

Suntem convinși că vrei să oferi cele mai bune servicii posibile și să faci o bună prima impresie. Dacă obiectivul tău este să ajungi la cât mai mulți pacienți noi și să ai o relație excelentă cu cei existenți, o platformă de nutriție împreună cu o aplicație de mobil permit aceste lucruri fară a compromite timpul și calitatea serviciilor tale.

Scopul nostru este să îmbunatățim munca ta, să te ajutăm să fii mai eficient și să te diferențiezi față de competitorii tăi. Dacă tu ai succes și noi avem succes. Alătură-te comunității Eat & Track.

Accesează GRATUIT platforma cu până la 5 clienți.

Nu te costă nimic, nu-ți cerem cardul. Nici un angajament pe termen lung.

Vezi ce abonamente sunt disponibile