Specialiști înrolați în aplicație

Doar cei care oferă servicii on-line
Larisa Rusu

Larisa Rusu

Nutritionist Dietetician

Oferă Servicii On-line Cluj-Napoca

În viziunea mea, prevenția este cheia succesului pentru un stil de viață săntos. Un stil de viață sănătos înseamnă educație nutrițională, așadar slăbitul nu se realizează prin înfometare, pastile sau shakeuri “minune”.

Robert Racz

Robert Racz

Nutritionist Dietetician

Oferă Servicii On-line Arad

Haide să descoperim împreună beneficiile unui stil de viață sănătos și să vedem cum putem obține o nutriție mai echilibrată, care să ne aducă beneficii și sustenabilitate și pe termen lung, nu doar pe termen scurt!

Cabinet de nutriție Ionut Ignat SC NutriGo SRL

Cabinet de nutriție Ionut Ignat SC NutriGo SRL

Nutriționist

Oferă Servicii On-line

Consiliere în alimentație echilibrată și ponderată prin educație nutrițională individualizată și personalizată pentru tine și familia ta.

Andra Spatar

Andra Spatar

Nutriționist Dietetician

Oferă Servicii On-line

Sunt nutriționist dietetician acreditat de Ministerul Educației pe baza diplomei de licență în Nutriție și Dietetică. În prezent urmez un master în Științele Nutriției în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și am finalizat cel mai cunoscut curs, la nivel internațional, de nutriție bazat pe dovezi științifice (MacNutrition Uni, UK – Londra).

Raluca Ranga

Raluca Ranga

Nutriționist Dietetician

Oferă Servicii On-line Cluj-Napoca

Fie ca aveți nevoie de îndrumare pentru a gestiona greutatea, pentru a preveni problemele de sănătate, ori pentru a ține sub control o hipersensibilitate / alergie / intoleranță alimentară, o boală metabolica, o dislipidemie, o boală cardio-vasculară, hepatică, sau o tiroidită Hashimoto deja instalată, vă stau la dispoziție, cu sfaturi ducumentate științific. www.promentormedicalnutrition.business.site

Cristina Flavia Noghiu

Cristina Flavia Noghiu

Dietetician Licentiat

Oferă Servicii On-line Arad

Dietetician licentiat si autorizat de catre Colegiul Dieteticienilor din Romania, ofer consultanta nutritionala online. Daca iti doresti sa scazi sau sa cresti in greutate, sau poate doar vrei sa iti schimbi obiceiurile alimentare, te pot ajuta!

Mihai Anghel

Mihai Anghel

Nutritionist / Dietician Sportiv

Oferă Servicii On-line Bucharest

Bachelor of Science - Sport & Exercise Science - University of Suffolk, UK - specializare Biochimie; Masters Degree - Sport Nutrition - Manchester Metropolitan University; Membru al Sindicatului Nutritionistilor Sportivi din Anglia (SENr); Preparator fizic - absolvent Elite Performance Institute.

Gheorghe Andreea

Gheorghe Andreea

Dietetician licentiat

Oferă Servicii On-line

Sunt Andreea Gheorghe! Nutritionist dietetician licentiat, membra a Colegiului Dieteticienilor din Romania si cu drept de libera practica! Am absolvit Facultatea de Nutritie si Dietetica in anul 2016, iar in 2018 un program de Masterat in cadrul UMF Targu Mures, Facultatea de Medicina- Nutritie Clinica si Comunitara!

Caucean Oana

Caucean Oana

nutritionist dietetician

Oferă Servicii On-line

Cristiana Popa

Cristiana Popa

Tehnician nutritionist

Oferă Servicii On-line Bucuresti

Alimentatia este o componenta a stilului de viata alaturi de activitatea fizica, sanatatea mentala si somnul.

Centrul NEW LIFE

Centrul NEW LIFE

Nutriție și Stil de Viață

Oferă Servicii On-line

- Slăbește sănătos și armonios - Cu ajutorul specialiștilor noștri vei învăța care sunt pașii către sănătatea deplină și corpul pe care ți l-ai dorit din totdeauna. La noi ai parte de ghidarea și susținerea de care ai nevoie să îți fortifici sănătatea și să scapi de kilogramele în plus pe termen lung.

Gherga Anca

Gherga Anca

Tehnician nutritionist, Antrenor Personal, Facilitator Postural Alignment

Oferă Servicii On-line FLORESTI Cluj-Napoca

Consider ca este important sa fim in echilibru cu corpul nostru: sa ii oferim o baza stabila pentru functionare, nutritie optima si individualizata si sa formam obiceiuri sanatoase de viata.

Oncescu Razvan

Oncescu Razvan

Tehnician nutritionist din 2014 si masterand in chimia alimentara ( specialitatea nutritie), antrenor de fitness din 2014 cu peste 10 cursuri de specialitate in acest domeniu.

Oferă Servicii On-line Galaţi

Te astept in echipa mea pentru ca schimbarea ce va urma, te va transforma in cea mai buna varianta a ta!

Coach George M. Chitaru

Coach George M. Chitaru

Fitness & Nutrition Coach

Oferă Servicii On-line

Salutare 👋! Numele meu este George-Madalin Chitaru, sunt Coach de Nutritie si Fitness si sportiv de performanta. Misiunea mea este sa ajut oamenii sa isi atinga obiectivele de Fitness si Sanatate facand schimbari de durata in stilul lor de viata. Mai multe detalii gasesti in descrierea de mai jos sau pe www.fitventura.ro.

Tothăzan Flaviu-Emmanuel

Tothăzan Flaviu-Emmanuel

TOTHAZAN nutrition

Oferă Servicii On-line

Mâncarea trebuie să fie o bucurie, nu o pedeapsă!

Aurel S.

Aurel S.

Antrenor Personal | Nutritionist | Instagram @aurelsolea__fitness

Oferă Servicii On-line Cluj-Napoca

Te ajut să îți atingi obiectivul, fără diete restrictive❌, în timp ce te bucuri de alimentele tale preferate!🍕🍟🍔🍫🍰

Cristina Decean

Cristina Decean

Tehnician nutriționist

Oferă Servicii On-line

Promovez alimentația echilibrată. Cred că echilibrul în alimentație e acolo unde se întâlnește plăcerea gusturilor personale cu necesarul de nutrienți al organismului, astfel încât să ne bucurăm de sănătate și forma fizică maximă fără să renunțăm la bucuria din farfurie.

Alina Fulberti

Alina Fulberti

Tehnician nutritionist

Oferă Servicii On-line

Numele meu este Alina Fulberti, sunt tehnician nutritionist si fondator al canalului de Youtube care imi poarta numele, acolo unde vin cu multe idei de mese adaptate unui stil de viata echilibrat si informatii utile legate de nutritie. Daca esti dezordonat in ceea ce priveste alimentatia, vrei sa scazi in greutate sau pur si simplu vrei sa inveti care sunt portiile potrivite pentru tine si cum sa mananci echilibrat te astept sa imi scri pe adresa de email alina.fulberti@gmail.com

Cati Bella

Cati Bella

Tehnician Nutritionist - Alimentatia sportivilor si dozarea suplimentelor

Oferă Servicii On-line Pitesti

Tehnician nutritionist acreditat prin diploma eliberata de Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului.

Florina Matache

Florina Matache

Trainer si Nutritionist

Oferă Servicii On-line

www.florinafitness.ro Numele meu este Florina Matache sunt antrenor de fitness si nutritionist de aproximativ 7 ani. Iubesc tot ce înseamnă sănătate şi nutriţie şi iubesc să lucrez cu oamenii. Este ceea ce mă împlinește și îmi oferă energie

Cabinet BioNutris Iași

Cabinet BioNutris Iași

-

Oferă Servicii On-line Iasi

“Consider că nu este prea târziu niciodată să ne schimbăm stilul de viață, să reînvățăm cum să ne hrănim sănătos și să trăim în acord cu biologia organismului nostru. E timpul să lăsăm de-o parte dietele fanteziste, dezechilibrate și fără suport științific care, pe termen lung, ne pun în pericol sănătatea. Nici o dietă nu va putea aduce organismului beneficiile pe care o alimentație echilibrată din punct de vedere nutrițional și un stil de viață sănătos le pot aduce.”

Narcisa Martin

Narcisa Martin

Antrenor personal & Instructor de Fitness | Consultant Nutritie Generala

Oferă Servicii On-line Timisoara

Andreia PERJU Tehnician Nutritionist

Andreia PERJU Tehnician Nutritionist

-

Oferă Servicii On-line iasi

Dr. Gabriela Lambrino

Dr. Gabriela Lambrino

Medic nutriționist -Cabinet Multidiet

Oferă Servicii On-line Timisoara

Pentru ca nu sunt adepta dietelor monotone ci ,mai degraba, promotoarea dinamismului in alegerea produselor dedicate echilibrarii metabolice a pacientilor mei ,principalul obiectiv ce mi-l propun este sa prescriu o conduita terapeutica care sa reprezinte ,de fapt, trecerea succesiva prin mai multe tipuri de dieta, in functie de profilul medical al pacientului si de evolutia acestuia ,conform indicatorilor masurati la fiecare consult medical periodic.

Elite Nourishing S.R.L.

Elite Nourishing S.R.L.

Nutritionist

Oferă Servicii On-line Constanta

Nu trebuie sa ajungi in momentul "Nu mai pot! Nu ma mai suport!" ca sa accepti o mana de ajutor... Decide sa ceri chiar astazi ajutorul unor profesionisti.

CODURI DE REDUCERE
Logo MyProtein
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
Logo Sweeteria
Ai 10% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK10
NutriLand NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
Logo Green Sugar GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK