GreenSugarCoffee.jpg

Zaharul este un carbohidrat. Creeaza dependenta, il gasim peste tot si este foarte gustos, nu-i asa? Dar tot el este responsabil de gauri in plus la curea si deteriorarea sanatatii. Este unul dintre principalii declansatori ai unor boli precum diabetul zaharat, obezitatea sau cariile dentare. Fie el alb sau brun a devenit deja parte din viata noastra de zi cu zi: cafea indulcita cu zahar, prajituri, ceai indulcit cu zahar, sau chiar consumul indirect prin intermediul produselor de pe piata care contin zahar.

Tu stiai ca fiecare cafea indulcita cu o lingurita zahar adauga in jur de 30 de calorii la Jurnalul tau zilnic? De asemenea, un pahar de limonada indulcita poate contine chiar si 20 de grame de zahar, ceea ce inseamna undeva in jur de 80 de calorii "goale". Prin calorii "goale" ne referim la acele calorii consumate pentru micile placeri desi ele nu ne aduc nici un beneficiu, cum este de altfel consumul de zahar care nu contine deloc vitamine sau minerale.

Dieta (si mai ales renuntarea la zahar) este cea mai importanta schimbare care trebuie facuta daca incerci sa slabesti si sa fii mai sanatos. Problema nu e doar sa stim ca ar fi bine sa mancam mai putin zahar ci sa facem pasi mici in aceasta directie.

Green Sugar vine in ajutorul nostru, fiind un inlocuitor al zaharului din ingrediente 100% naturale. Green Sugar, in traducere "zaharul verde" este un indulcitor care contine 0 calorii si are indice glicemic 0, fiind obtinut dintr-un amestec de Stevia Rebaudiana (obtinut prin tratarea frunzelor de Stevia cu apa fierbinte) si Eritritol (primul poliol natural obtinut din porumb, prin fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis - proces patentat).

GreenSugarProduct.jpg

Spre deosebire de alti indulcitori de pe piata, Green Sugar nu schimba gustul alimentelor sau al bauturilor pe care le indulceste si poate fi folosit inclusiv la prajituri ce necesita preparare termica. Printre beneficiile folosirii acestui indulcilor se numara si mentinerea echilibrului glucozei in sange, stimularea secretiei de insulina si scaderea poftei de dulce. Inlocuind zaharul cu Green Sugar, poti salva cateva zeci de calorii zilnic.

Green Sugar poate fi folosit de oricine. Este un indulcitor non-caloric bun pentru intreaga familie: copii (poate fi introdus in alimentatia copiilor de peste 1-2 ani, in dulciurile, bauturile si prajiturile pregatite in casa), adulti, femei insarcinate sau care alapteaza (este recomandat pentru evitarea excesului de zahar si pentru potolirea poftelor de dulce), pacienti cu diabet sau cu glicemia crescuta (datorita faptului ca are indice glicemic zero), persoane in varsta, persoane care sunt interesate de controlul greutatii, persoane adepte ale alimentatiei raw-vegane.

GreenSugarChocolate.jpg

Deoarece Green Sugar se dizolva foarte rapid, este potrivit pentru a indulci orice preparat. Poate fi folosit pentru a transforma iaurtul cu 0% grasime intr-un desert la orice ora, poate fi folosit la prepararea unei delicioase bauturi in combinatie cu lapte si cacao sau poate fi adaugat in shake-ul pereferat pentru a-i da o aroma mai buna.

Pentru mai multe idei de retete indulcite cu Green Sugar, puteti accesa o gama variata de retete in sectiunea dedicata din cadrul aplicatiei Eat & Track. De asemenea, puteti consulta retetarul original Green Sugar aici.

Lipsit de efectele adverse ale zaharului sau ale indulcitorilor de sinteza, Green Sugar este foarte potrivit pentru mentinerea sanatatii noastre, putand fi consumat in siguranta deoarece nu are efecte adverse si nu creeaza dependenta.

Incepe si tu sa folosesti Green Sugar si scapa de caloriile in plus. Iata cateva pareri ale utilizatorilor Eat & Track care au incercat deja Green Sugar si Produse indulcite cu Green Sugar:

  • Loredana - "De curand am gatit Carrot cake cu green sugar. E foarte foarte bun. Nu a crescut blatul la fel ca si cum as fi folosit zahar brun, dar la gust e destul de dulce si bun. Baietelul meu nu se mai satura de praji."
  • Noemi - "Foarte bun, imi place gustul cafelei cu zaharul green sugar. De asemena biscuitii indulciti cu green sugar sunt foarte buni. Merg perfect in combinatie cu laptele avand in vedere ca sunt putin mai uscati."
  • Gina - "Produsele indulcite cu green sugar sunt o varianta foarte buna in cazul in care doresti sa ai o alimentatie echilibrata. Mai mult decat atat, in cazul in care ai un eveniment in familie si doresti sa gatesti ceva dulce, poti sa fii sigur ca toata lumea va putea sa savureze ce ai gatit (este recomandat si in cazul persoanelor care sunt la cura de slabire, care au probleme cu controlul greutatii sau care sufera de diabet). Mie personal, mi-au placut tare mult biscuitii. "
  • Delia - "Folosesc Green Sugar ca inlocuitor al zaharului fara a simti nici o diferenta. Il pun in cafea, in ceai si chiar si in prajiturile preparate in casa."
  • Calin - "Green Sugar are o putere mare de indulcire si nu schimba gustul bauturilor (spre deosebire de zaharina, care da o tenta amaruie). De asemenea, imi place textura imperfecta a biscuitilor indulciti cu Green sugar deoarece dau senzata de biscuiti "de casa" fiind slab indulciti si potriviti si pentru copii mici. "
  • Madalina - "Green sugar este un indulcitor natural cu gust dulce, dar fara gustul amar clasic intalnit la toti indulcitorii artificiali care se comercializeaza. Granulele de green sugar se topesc repede pe limba si lasa un gust placut, dulceag (nu la fel de intens ca al zaharului clasic, dar acesta nu este un aspect neaparat negativ) si usor racoritor. In combinatie cu alte alimente (cafea, fructe) nu isi schimba gustul si nu devine amarui sau neplacut."

GREEN SUGAR, marca inregistrata la nivelul Uniunii Europene (www.greensugar.ro) a fost introdus pe piata romaneasca in urma cu 7 ani de Laboratoarele Remedia (producator roman cu peste 25 de ani de experienta). Este singurul indulcitor 100% natural, cu 0 calorii si 0 indice glicemic recomandat de medicii nutritionisti si diabetologi ai Societatii de Nutritie din Romania. Green sugar utilizează ca inlocuitor al zaharului fara a se descompune in produsi toxici.