Pandispan | Ana Ionita
Porții:
10
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 6 Oua mici - S (300g) - Ou crud
- 6 Linguri cu varf (150g) - Faina alba
- 20 Grame - Indulcitor stevia Sukrin+
- 3 Grame - Esenta de vanilie
- 300 Grame - Caise
- 5 Grame - Praf de copt
- 3 Grame - Sare de masa
Instrucțiuni de preparare
Ouale se separa. Albusurile se bat spuma cu indulcitorul. Galbenusurile se amesteca cu sarea si esenta. Cand se formeaza o bezea stralucitoare, se adauga galbenusurile, faina si praful de copt. Se incorporeaza cu o spatula (miscari circulare sa nu iasa aerul). Se tine la cuptor 30 de min la 160 de grade
Informații nutriționale
Proteine: 19%
Carbohidrați: 57%
Grăsimi: 24%
Valori nutriționale pentru o porție de 78g | |
Calorii | 463 kj / 110.77 kCal |
Grăsimi | 3.12 g |
din care | |
Saturate | 0.94 g |
Ne-Saturate | 1.76 g |
Colesterol | 111.6 mg |
Carbohidrați | 17.03 g |
din care | |
Zaharuri | 2.87 g |
Fibre | 0.6 g |
Proteine | 5.73 g |
Sare | 342.9 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...