Pandispan | Ana Ionita

Pandispan | Ana Ionita
Porții: 10
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

6 Oua mici - S (300g) - Ou crud
6 Linguri cu varf (150g) - Faina alba
20 Grame - Indulcitor stevia Sukrin+
3 Grame - Esenta de vanilie
300 Grame - Caise
5 Grame - Praf de copt
3 Grame - Sare de masa

Instrucțiuni de preparare

Ouale se separa. Albusurile se bat spuma cu indulcitorul. Galbenusurile se amesteca cu sarea si esenta. Cand se formeaza o bezea stralucitoare, se adauga galbenusurile, faina si praful de copt. Se incorporeaza cu o spatula (miscari circulare sa nu iasa aerul). Se tine la cuptor 30 de min la 160 de grade

Informații nutriționale

Proteine: 19%
Carbohidrați: 57%
Grăsimi: 24%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 463 kj / 110.76 kCal
Grăsimi 3.12 g
din care
Saturate 0.93 g
Ne-Saturate 1.75 g
Colesterol 111.6 mg
Carbohidrați 17.02 g
din care
Zaharuri 2.87 g
Fibre 0.6 g
Proteine 5.73 g
Sare 342.9 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

CODURI DE REDUCERE
Logo MyProtein
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
Logo Sweeteria
Ai 10% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK10
Logo Green Sugar GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK