Pui cu ciuperci in sos alb dietetic
Porții:
3
Timp de preparare:
3min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 400 Grame - Piept de pui - Lidl
- 230 Grame - Ciuperci fierte taiate - Freshona
- 200 Grame - Cream cheese spread - Crema de branza light - K-Classic
- 1 Lingurita (5ml) - Ulei de masline
Instrucțiuni de preparare
Taiem pieptul de pui, il punem intr-o tigaie cu o lingura de ulei si adaugam condimente. Dupa ce s-a rumenit puiul, adaugam ciupercile. Dupa 5 min adaugam crema de branza, incorporam si gata.
Informații nutriționale
Proteine: 77%
Carbohidrați: 6%
Grăsimi: 17%
Valori nutriționale pentru o porție de 278g | |
Calorii | 868 kj / 207.53 kCal |
Grăsimi | 3.52 g |
din care | |
Saturate | 0.14 g |
Ne-Saturate | 0.37 g |
Carbohidrați | 3.1 g |
din care | |
Zaharuri | 2.33 g |
Proteine | 37.38 g |
Sare | 960 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...