Pandispan cu prune

Porții:
8
Timp de preparare:
35min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 500 Grame - Prune
- 150 Grame - Faina alba
- 125 Grame - Zahar tos
- 20 Grame - Ulei rafinat de floarea soarelui Winny
- 4 Oua medii - M (240g) - Ou crud
Instrucțiuni de preparare
Batem ouale cu zahar. Adaugam faina cernuta si uleiul. Punem in tava si adaugam prunele fara samburi taiate in jumatate. Coacem 30 de minute la 170°C.
Informații nutriționale
Proteine: 11%
Carbohidrați: 68%
Grăsimi: 21%
Valori nutriționale pentru o porție de 125g | |
Calorii | 955 kj / 228.34 kCal |
Grăsimi | 5.34 g |
din care | |
Saturate | 1.19 g |
Ne-Saturate | 3.78 g |
Colesterol | 111.6 mg |
Carbohidrați | 38.32 g |
din care | |
Zaharuri | 21.91 g |
Fibre | 0.88 g |
Proteine | 6.14 g |
Sare | 42.6 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...