Ciulama de ciuperci cu bacon

Porții:
6
Timp de preparare:
60min
Timp de gătire:
45min
Ingrediente
100 Grame - Bacon Cora
1000 Grame - Ciuperci champignon
600 Grame - Smântână 12% Auchan
10 Grame - Marar proaspat
Instrucțiuni de preparare
Se pune bavonul in tigaie si se lasa pana se topeste grasimea. Se adauga ciupercile si se pune sare si piper, apoi se lasa pe foc pana ciupercile sunt moi si apa lasata de acestea a scazut. Se adauga smantana si 200 ml apa si se lasa sa scada. La final se adauga mararul tocat.
Informații nutriționale
Proteine: 22%
Carbohidrați: 16%
Grăsimi: 62%
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 864 kj / 206.49 kCal |
Grăsimi | 14.26 g |
din care | |
Saturate | 7.2 g |
Carbohidrați | 8.49 g |
din care | |
Zaharuri | 2.91 g |
Proteine | 11.14 g |
Sare | 101.1 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii