Ciulama de ciuperci cu bacon

Ciulama de ciuperci cu bacon
Porții: 6
Timp de preparare: 60min
Timp de gătire: 45min

Ingrediente

100 Grame - Bacon Cora
1000 Grame - Ciuperci champignon
600 Grame - Smântână 12% Auchan
10 Grame - Marar proaspat

Instrucțiuni de preparare

Se pune bavonul in tigaie si se lasa pana se topeste grasimea. Se adauga ciupercile si se pune sare si piper, apoi se lasa pe foc pana ciupercile sunt moi si apa lasata de acestea a scazut. Se adauga smantana si 200 ml apa si se lasa sa scada. La final se adauga mararul tocat.

Informații nutriționale

Proteine: 22%
Carbohidrați: 16%
Grăsimi: 62%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 864 kj / 206.49 kCal
Grăsimi 14.26 g
din care
Saturate 7.2 g
Carbohidrați 8.49 g
din care
Zaharuri 2.91 g
Proteine 11.14 g
Sare 101.1 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

CODURI DE REDUCERE
Logo MyProtein
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
Logo Sweeteria
Ai 10% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK10
Logo Green Sugar GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK