Ciulama de ciuperci cu bacon
Porții:
6
Timp de preparare:
60min
Timp de gătire:
45min
Ingrediente
- 100 Grame - Bacon Cora
- 1000 Grame - Ciuperci champignon
- 600 Grame - Smântână 12% Auchan
- 10 Grame - Marar proaspat
Instrucțiuni de preparare
Se pune bavonul in tigaie si se lasa pana se topeste grasimea. Se adauga ciupercile si se pune sare si piper, apoi se lasa pe foc pana ciupercile sunt moi si apa lasata de acestea a scazut. Se adauga smantana si 200 ml apa si se lasa sa scada. La final se adauga mararul tocat.
Informații nutriționale
Proteine: 18%
Carbohidrați: 21%
Grăsimi: 61%
Valori nutriționale pentru o porție de 283g | |
Calorii | 862 kj / 206 kCal |
Grăsimi | 14.6 g |
din care | |
Saturate | 7.37 g |
Ne-Saturate | 5.47 g |
Carbohidrați | 11.33 g |
din care | |
Zaharuri | 6.75 g |
Fibre | 3.67 g |
Proteine | 9.64 g |
Sare | 109.43 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...