Ciocanele de pui cu sos de rosii
Porții:
11
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 1450 Grame - Ciocanele de pui crude cu piele Lidl
- 150 Grame - Suc din rosii Olympia
- 20 Grame - Condimente pentru pui - Galeo
- 10 Grame - Condimente Secretul Gustului legume Maggi
- 5 Grame - Piper negru macinat - 365
- 5 Grame - Oregano uscat
- 2 Linguri (30ml) - Ulei floarea soarelui Unisol
Instrucțiuni de preparare
Ciocanelele se spala se curata și se taie pielea din partea de jos.Se ung cu pensula cu ulei pe toate părțile,apoi se condimentează și se pun intr-o tava cu partea mare în jos în cuptorul încins pentru 15 min la foc mediu,apoi se scot și se introduc pe rand în sosul de rosii(sos roșii,secretul gustului,oregano).Se pun din nou în tava cu partea mare în jos și se mai țin la cuptor 15 min.
Informații nutriționale
Proteine: 40%
Carbohidrați: 4%
Grăsimi: 56%
Valori nutriționale pentru o porție de 100g | |
Calorii | 1002 kj / 239.57 kCal |
Grăsimi | 14.64 g |
din care | |
Saturate | 0.31 g |
Ne-Saturate | 2.53 g |
Carbohidrați | 2.06 g |
din care | |
Zaharuri | 0.77 g |
Fibre | 0.27 g |
Proteine | 23.39 g |
Sare | 965.45 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...