Ciocanele de pui cu sos de rosii

Ciocanele de pui cu sos de rosii
Porții: 11
Timp de preparare: 15min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

1450 Grame - Ciocanele de pui crude cu piele Lidl
150 Grame - Suc din rosii Olympia
20 Grame - Condimente pentru pui - Galeo
10 Grame - Condimente Secretul Gustului legume Maggi
5 Grame - Piper negru macinat - 365
5 Grame - Oregano uscat
2 Linguri (30ml) - Ulei floarea soarelui Unisol

Instrucțiuni de preparare

Ciocanelele se spala se curata și se taie pielea din partea de jos.Se ung cu pensula cu ulei pe toate părțile,apoi se condimentează și se pun intr-o tava cu partea mare în jos în cuptorul încins pentru 15 min la foc mediu,apoi se scot și se introduc pe rand în sosul de rosii(sos roșii,secretul gustului,oregano).Se pun din nou în tava cu partea mare în jos și se mai țin la cuptor 15 min.

Informații nutriționale

Proteine: 40%
Carbohidrați: 3%
Grăsimi: 57%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 989 kj / 236.45 kCal
Grăsimi 14.63 g
din care
Saturate 0.3 g
Ne-Saturate 2.42 g
Carbohidrați 1.5 g
Proteine 23.21 g

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

CODURI DE REDUCERE
Logo MyProtein
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
Logo Sweeteria
Ai 10% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK10
Logo Green Sugar GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK