Salata de morcov cu orez by Teodora Vegan Chef
Porții:
1
Timp de preparare:
30min
Ingrediente
- 50 Grame - Orez Basmati Cora
- 2 Bucati (200g) - Morcovi
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
- 3 x Catel (15g) - Usturoi
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 50 Grame - Ardei gras rosu
- 2 Grame - Oregano
- 5 Grame - Coriandru seminte
- 50 Grame - Patrunjel verde
- 100 Grame - Ceapa rosie
Instrucțiuni de preparare
Se fierbe orezul cu cantitate dubla de apa.
Se fierb morcovii separat, se taie bucăți.
Se caleste usturoiul, ardeiul roșu cuburi și ceapa roșie cu condimentele foarte puțin și se Adaugă morcovii fierți sa prindă putina culoare . Se amesteca apoi toate împreuna cu verdeața . Poate fi o salata rece sau o salata calda.
Informații nutriționale
Proteine: 8%
Carbohidrați: 63%
Grăsimi: 29%
Valori nutriționale pentru o porție de 400g | |
Calorii | 2100 kj / 501.97 kCal |
Grăsimi | 17.53 g |
din care | |
Saturate | 0.27 g |
Ne-Saturate | 1.62 g |
Carbohidrați | 83.49 g |
din care | |
Zaharuri | 16.71 g |
Fibre | 13.76 g |
Proteine | 10.3 g |
Sare | 5181.6 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...