Turte de dovlecel la cuptor
Porții:
10
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
5min
Ingrediente
- 360 Grame - Dovlecel
- 1 Lingura cu varf (25g) - Faina alba
- 1 Lingura rasa (12g) - Pesmet
- 2 Oua medii - M (120g) - Ou crud
- 1 Lingurita cu varf (8g) - Sare de masa
- 6 Grame - Piper negru
Instrucțiuni de preparare
Se da dovlecelul pe răzătoare după care se scurge de apa.
Peste dovlecelul scurs se adaugă restul ingredientelor și se amesteca. Pe tava se formează 10 grămăjoare, ca și turtele.
Se lasă la cuptor pana se rumenesc ( 200 grade la cuptor) timp de aproximativ 20 minute.
Informații nutriționale
Proteine: 25%
Carbohidrați: 45%
Grăsimi: 30%
Valori nutriționale pentru o porție de 50g | |
Calorii | 162 kj / 38.64 kCal |
Grăsimi | 1.31 g |
din care | |
Saturate | 0.39 g |
Ne-Saturate | 0.75 g |
Colesterol | 44.64 mg |
Carbohidrați | 4.38 g |
din care | |
Zaharuri | 1.02 g |
Fibre | 0.57 g |
Proteine | 2.39 g |
Sare | 826.81 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...