Tocăniță de linte și năut, cu porumb și șuncă

Porții:
4
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
500 Grame - Sunca presata Baroni (Lidl)
150 Grame - Ceapa rosie
1 Lingura (15g) - Ulei Floriol
240 Grame - Năut conservă - Freshona
260 Grame - Linte la conserva - Freshona
50 Grame - Bulion Olympia
100 Mililitri - Apa
2 x Foi (0.2g) - Foi de Dafin (Frunze)
10 Grame - Marar proaspat
140 Grame - Porumb dulce - Freshona (Lidl)
Instrucțiuni de preparare
Se călește ceapa în lingura de ulei timp de 5 minute, după care se adaugă șunca tăiată cubulețe. Se mai lasă la foc 2 minute, după care se adaugă apa și bulionul, plus foile de dafin și condimente după gust. Se lasă la fiert 5 minute. După acestea, adăugăm lintea, năutul și porumbul și mai lăsăm să fiarbă circa 5-10 minute. La final adăugăm mărarul și oprim focul, lăsându-le să se "odihnească" 15 minute sub capac.
Informații nutriționale
Proteine: 30%
Carbohidrați: 34%
Grăsimi: 36%
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 1466 kj / 350.39 kCal |
Grăsimi | 13.49 g |
din care | |
Saturate | 3.19 g |
Ne-Saturate | 1.02 g |
Carbohidrați | 28.37 g |
din care | |
Zaharuri | 4.06 g |
Fibre | 0.65 g |
Proteine | 25.59 g |
Sare | 2788.15 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii