Tocăniță de linte și năut, cu porumb și șuncă
Porții:
4
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 500 Grame - Sunca presata Baroni (Lidl)
- 150 Grame - Ceapa rosie
- 1 Lingura (15ml) - Ulei Floriol
- 240 Grame - Năut conservă - Freshona
- 260 Grame - Linte la conserva - Freshona
- 50 Grame - Bulion Olympia
- 100 Mililitri - Apa
- 2 x Foi (0.2g) - Foi de Dafin (Frunze)
- 10 Grame - Marar proaspat
- 140 Grame - Porumb dulce - Freshona (Lidl)
Instrucțiuni de preparare
Se călește ceapa în lingura de ulei timp de 5 minute, după care se adaugă șunca tăiată cubulețe. Se mai lasă la foc 2 minute, după care se adaugă apa și bulionul, plus foile de dafin și condimente după gust. Se lasă la fiert 5 minute. După acestea, adăugăm lintea, năutul și porumbul și mai lăsăm să fiarbă circa 5-10 minute. La final adăugăm mărarul și oprim focul, lăsându-le să se "odihnească" 15 minute sub capac.
Informații nutriționale
Proteine: 30%
Carbohidrați: 34%
Grăsimi: 36%
Valori nutriționale pentru o porție de 366g | |
Calorii | 1471 kj / 351.65 kCal |
Grăsimi | 13.51 g |
din care | |
Saturate | 3.2 g |
Ne-Saturate | 9.85 g |
Carbohidrați | 28.66 g |
din care | |
Zaharuri | 5.35 g |
Fibre | 4.44 g |
Proteine | 25.44 g |
Sare | 2966.15 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...