Cannoli | Ana Ionita

Cannoli | Ana Ionita
Porții: 3
Timp de preparare: 30min
Timp de gătire: 15min

Ingrediente

50 Grame - Faina de ovăz - Pirifan
20 Grame - Faina de migdale -S
10 Grame - Faina alba
15 Grame - Indulcitor stevia Sukrin+
5 Grame - Praf de copt
1 Lingura (15g) - Ulei de cocos
30 Grame - Banane
100 Grame - Ricotta Igor
1 Lingurita (13g) - Miere

Instrucțiuni de preparare

Se formeaza un aluat ce sta la cogelator 20 min. Apoi se intinde cu sucitorul si se taie in fasii de 1 cm. Se aseaza fasiile pe formele de cannoli si intra in cuptor 15 min la 160-170 grade. Cand se racesc se umplu cu crema de branza.

Informații nutriționale

Proteine: 11%
Carbohidrați: 43%
Grăsimi: 46%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 886 kj / 211.85 kCal
Grăsimi 11.89 g
din care
Saturate 6.06 g
Ne-Saturate 0.38 g
Carbohidrați 24.72 g
din care
Zaharuri 6 g
Fibre 2.1 g
Proteine 6.22 g
Sare 151.94 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

CODURI DE REDUCERE
Logo MyProtein
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
Logo Sweeteria
Ai 10% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK10
Logo Green Sugar GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK