Cannoli | Ana Ionita
Porții:
3
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
15min
Ingrediente
- 50 Grame - Faina de ovăz - Pirifan
- 20 Grame - Faina de migdale -S
- 10 Grame - Faina alba
- 15 Grame - Indulcitor stevia Sukrin+
- 5 Grame - Praf de copt
- 1 Lingura (15g) - Ulei de cocos
- 30 Grame - Banane
- 100 Grame - Ricotta Igor
- 1 Lingurita (13g) - Miere
Instrucțiuni de preparare
Se formeaza un aluat ce sta la cogelator 20 min. Apoi se intinde cu sucitorul si se taie in fasii de 1 cm. Se aseaza fasiile pe formele de cannoli si intra in cuptor 15 min la 160-170 grade. Cand se racesc se umplu cu crema de branza.
Informații nutriționale
Proteine: 12%
Carbohidrați: 42%
Grăsimi: 46%
Valori nutriționale pentru o porție de 86g | |
Calorii | 886 kj / 211.85 kCal |
Grăsimi | 11.9 g |
din care | |
Saturate | 6.07 g |
Ne-Saturate | 1.83 g |
Carbohidrați | 24.72 g |
din care | |
Zaharuri | 6.01 g |
Fibre | 2.1 g |
Proteine | 6.95 g |
Sare | 146.94 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...