Paste cu somon

Paste cu somon
Porții: 2
Timp de preparare: 5min
Timp de gătire: 20min

Ingrediente

150 Grame - Farfalle integrale Barilla
10 Grame - Parmezan
200 Grame - Rosii cherry
250 Grame - Baby spanac - Selgros
1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
2 x Catel (10g) - Usturoi
5 Grame - Busuioc

Instrucțiuni de preparare

Se pune apa pentru paste la fiert si cand aceasta fierbe se adauga pastele care se fierb conform instructiunilor de pe cutie.

Intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline se calesc rosiile cherry pentru 5 minute. Apoi se adauga spanacul si dupa ce acesta s-a inmuiat putin putem adauga 2 catei de usturoi intregi zdrobiti pe tocator pe care ii vom scoate inainte sa amestecam rosiile si spanacul cu restul ingredientelor. 

Intr-o alta tigaie se gateste somonul sarat si piperat cu pielea in jos pentru 7 minute. 

 

La sfarsit se amesteca pastele cu rosiile cherry, spanacul si parmezanul, iar pe deasupra se pune somonul intreg sau facut bucati mai mici. Se decoreaza cu busuioc proaspat si se servesc calde.

 

Pentru alte retete delicioase, ma puteti urmari pe Instagram @mihaelapelea sau pe pagina de Facebook Mihaela Pelea - Nutritionist (https://www.facebook.com/mihaelapelea). 

 

Informații nutriționale

Proteine: 17%
Carbohidrați: 58%
Grăsimi: 25%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1733 kj / 414.27 kCal
Grăsimi 11.33 g
din care
Saturate 1.24 g
Ne-Saturate 0.5 g
Colesterol 4.4 mg
Carbohidrați 58.45 g
din care
Zaharuri 3.25 g
Fibre 7.44 g
Proteine 16.94 g
Sare 172.15 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii