Paste cu somon

Ingrediente
Instrucțiuni de preparare
Se pune apa pentru paste la fiert si cand aceasta fierbe se adauga pastele care se fierb conform instructiunilor de pe cutie.
Intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline se calesc rosiile cherry pentru 5 minute. Apoi se adauga spanacul si dupa ce acesta s-a inmuiat putin putem adauga 2 catei de usturoi intregi zdrobiti pe tocator pe care ii vom scoate inainte sa amestecam rosiile si spanacul cu restul ingredientelor.
Intr-o alta tigaie se gateste somonul sarat si piperat cu pielea in jos pentru 7 minute.
La sfarsit se amesteca pastele cu rosiile cherry, spanacul si parmezanul, iar pe deasupra se pune somonul intreg sau facut bucati mai mici. Se decoreaza cu busuioc proaspat si se servesc calde.
Pentru alte retete delicioase, ma puteti urmari pe Instagram @mihaelapelea sau pe pagina de Facebook Mihaela Pelea - Nutritionist (https://www.facebook.com/mihaelapelea).
Informații nutriționale
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 1733 kj / 414.27 kCal |
Grăsimi | 11.33 g |
din care | |
Saturate | 1.24 g |
Ne-Saturate | 0.5 g |
Colesterol | 4.4 mg |
Carbohidrați | 58.45 g |
din care | |
Zaharuri | 3.25 g |
Fibre | 7.44 g |
Proteine | 16.94 g |
Sare | 172.15 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii