Laura Rusu

Laura Rusu

Stomatolog si Nutritionist
Oferă servicii On-line

Locații

Laura Rusu
Iuliu Maniu 1, ap 2
Baia Mare, Maramureș

Laura Rusu

Stomatolog si Nutritionist
Oferă servicii On-line

Atractia fata de anatomie a inceput de la varste fragede cand stiam ca voi urma medicina. In timpul facultatii, mi-am descoperit pasiunea pentru nutritie, intai pentru propriul interes, iar mai apoi am inceput sa dau sfaturi nutritionale. In final m-am hotarat sa devin "consilier nutritional cu acte in regula" astfel ca absolvit cursul de Tehnician Nutritionist din cadrul scolii Fitness Scandinavia, curs autorizat si acreditat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

Despre mine

Pasiunea pentru nutritie m-a dus la dorinta de a informa si a consilia clientii in tot ceea ce priveste alimentatia sanatoasa pentru un corp sanatos. Motto-ul dupa care ma ghidez este "Un corp frumos este un corp sanatos!" atfel ca imi indrum pacientii spre un regim de viata echilibrat si sanatos.

 

Consulatiile de nutritie cuprind un jurnal alimentar, acesta avand rol extrem de important in realizarea regimului alimentar de catre nutritionist deoarece ajuta la stabilirea comportamentului alimentar al clientului si in ajustarea acestuia astfel incat sa se atinga toate obiectivele de baza:

  • Disciplina alimentara
  • Scaderea ponderala cu imbunatatirea compozitiei corporale
  • Imbunatatirea stimei de sine
  • Ameliorarea starii de sanatate.

Pe langa acest jurnal, clientii mei sunt rugati sa realizeze niste analize medicale, aspect foarte important in realizarea unui meniu sanatos deoarece cu ajutorul acestor analize de laborator ne asiguram de buna functionare a intregului organism si de asemenea putem regla eventualele carente sau patologii existente la nivelul aparatelor si sistemelor.

 

Primele rezultate apar din inca din cele 2 saptamani de regim echilibrat: somn mai profund, imbunatatirea starii generale: energie pe tot parcursul zilei, stare psihica mult imbunatatita, aspect curat al pielii, intarirea unghiilor, par mai stralucitor, imunintate crescuta, s.a.m.d.

 

Pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic sau online - facebook, email.

 

Tineti minte: Un corp FRUMOS este un corp SANATOS

 

Dr. L

Instagram
Facebook