Oncescu Razvan

Oncescu Razvan

Tehnician nutritionist din 2014 si masterand in chimia alimentara ( specialitatea nutritie), antrenor de fitness din 2014 cu peste 10 cursuri de specialitate in acest domeniu.
Oferă servicii On-line

Locații

ORG Fitness Studio
Bld. George Cosbuc 74, etaj 1
Galaţi, Galați
0722900044

Oncescu Razvan

Tehnician nutritionist din 2014 si masterand in chimia alimentara ( specialitatea nutritie), antrenor de fitness din 2014 cu peste 10 cursuri de specialitate in acest domeniu.
Oferă servicii On-line

Te astept in echipa mea pentru ca schimbarea ce va urma, te va transforma in cea mai buna varianta a ta!

Despre mine

Numele meu este Oncescu Razvan si detin un studio de nutritie si antrenamente personale in orasul Galati, iar pe scurt, povestea mea incepe la 18 ani cand am intrat pentru prima data intr-o sala de fitness si de atunci sportul a devenit o constanta in viata mea. Fiind o persoana gurmanda, careia ii placea sa manace, sa gateasca si sa experimenteze tot felul de retete m-am decis sa „invat” sa mananc astfel incat sa aduc plus antrenamentelor din sala de fitness.

     Incepand cu experienta personala, a urmat o perioada de specializare in domeniul nutritiei si al sanatatii, iar din 2014 am inceput sa activez ca tehnician nutritionist ca urmare a cursurilor si stagiilor de pregatire. Hotarat sa aduc un plus de profesionalism in acest domeniu am absolvit Masterul de Nutritie in cadrul Facultatii de Chimie Alimentara din Galati.

     Am experimentat pe pielea mea aproape toate dietele existente, am intrat in contact cu mii de persoane, am ascultat, am pus intrebari, m-am informat constant ceea ce a dus ca astazi sa creez pentru clientii mei diete personalizate de succes.

     Pentru mine nutritia este mai mult decat kilograme in minus. Nu accept conceptul de infometare, teoriile combinatiilor alimentare interzise sau lipsa carbohidratilor din „dieta”. Nu cred in rezultate „peste noapte” si nu promovez slabitul rapid prin orice metoda „pentru a intra in rochia preferata”.

     Pentru mine nutritia este in primul rand un stil de viata sanatos. O nutritie sanatoasa este una controlata caloric, este variata si echilibrata avand toti nutrientii in proportii recomandate, este adecvata varstei, sexului, starii fiziologice, starii de sanatate, dar si gusturilor si preferintelor personale, aceasta avand rolul de a-ti oferi o calitate mai buna a vietii, o stare de sanatate pe termen lung si pierderea kilogramelor dorite.

     Si pentru ca un stil de viata sanatos inseamna pe langa o nutritie sanatoasa, si activitate fizica regulata, tin sa mentionez si faptul ca tot din anul 2014 sunt antrenor personal certificat in urma a peste 10 cursuri de specialitate in acest domeniu.  Activez atat in sala de fitness cat si in mediul online oferind antrenamnete personalizate in functie de obiectivul si istoricul sportiv al fiecaruia. De asemenea pot oferii serviciile mele incepand de la sportivi, persoane cu probleme de sanatate, femei insarcinate, persoane supraponderale ( inclusiv copii)  , cat si persoanelor care doresc sa acumuleze masa musculara.

     Te astept in echipa mea pentru ca schimbarea ce va urma, te va transforma in cea mai buna varianta a ta!

 

 

 

 

 

CODURI DE REDUCERE
MYPROTEIN
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
SWEETERIA
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK10
GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK