34 FIT

34 FIT

Expert in slabire și tonifiere | Instagram @34fit__
Oferă servicii On-line

Locații

ONLINE
34fit__
Cluj-Napoca, Cluj
0751546176

34 FIT

Expert in slabire și tonifiere | Instagram @34fit__
Oferă servicii On-line

Te ajut să îți atingi obiectivul, fără diete restrictive❌, în timp ce te bucuri de alimentele tale preferate!🍕🍟🍔🍫🍰

Despre mine

Salut, în primul rând te felicit că utilizezi această platformă, super friendly care cu siguranță te va ajuta să devi o versiune mai bună a ta.

 

Sunt pasionat de tot ce ține de un stil de viață sănătos, iar pe instagram@34fit__ , am creat o comunitate foarte puternică cu care împărtășesc sfaturi foarte utile despre Nutriție și Fitness și multe rețete sănătoase,  specialitatea mea fiind deserturile healthy🍰. O parte dintre bunătăți sunt deja salvate pe platforma Eat & Track și pot fi accesate în mod gratuit, este suficient să introduci la search @aurelsolea__fitness  și @34fit

 

Planurile alimentare pe care le realizez se adresează oricărei persoane, indiferent de obiectivul avut, sunt 100 % personalizate și super flexibile, iar împreună vom parcurge un proces complex de învățare, astfel încât la finalul colaborării, pe lângă atingerea obiectivului să ai o fundație stabilă, care să te ajute pe viață să deții controlul alimentației tale . De la bun început nu vreau să pleci la drum cu preconcepția că vei ține o dietă, deoarece nu va fi deloc așa. Nu o să interzic niciun aliment preferat din alimentația ta, din contră, vei fi uimt când o să vezi rezultate în timp ce te bucuri de alimentele tale preferate!🍕🍟🍔🍫🍰

 

Aștept să mă contactezi📲⁣ pentru a stabili împreună o EVALUARE NUTRIȚIONALĂ COMPLETĂ, în mod normal prețul evaluării este 100 de euro, dar dacă îmi spui că m-ai găsit pe platforma Eat & Track, o să primești evaluarea în mod GRATUIT.

De asemenea o să îți pun la dispoziție un plan alimentar ca model pentru a realiza în ce detaliu va fi creat programul tău și a vedea ce tipuri de mese au persoanele pe care eu le ajut.

 

Să ne auzim cu bine!

CODURI DE REDUCERE
Logo MyProtein
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
Logo Sweeteria
Ai 10% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK10
NutriLand NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
Logo Green Sugar GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK