Aurel Șolea

Aurel Șolea

Expert in slabire și tonifiere - fost polițist👮‍♂️ ( peste 60.000 urmăritori pe instagram @aurelsolea_34fit)
Oferă servicii On-line

Locații

INSTAGRAM
aurelsolea_34fit
Cluj-Napoca, Cluj
0751546176

Aurel Șolea

Expert in slabire și tonifiere - fost polițist👮‍♂️ ( peste 60.000 urmăritori pe instagram @aurelsolea_34fit)
Oferă servicii On-line

Te ajut să slăbești și să scapi de burtică și celulită, în timp ce te bucuri de alimentele tale preferate! Paste, pizza, crispy, cartofi pai, tiramisu, ciocolata, inghetată - totul intr-o variantă sănătoasă.

Despre mine

Salut, în primul rând te felicit că utilizezi această platformă, super friendly care cu siguranță te va ajuta să devi o versiune mai bună a ta.

 

Sunt pasionat de tot ce ține de un stil de viață sănătos, iar pe instagram@aurelsolea_34fit  , am creat o comunitate foarte puternică peste 60.000  de urmăritori cu care împărtășesc sfaturi foarte utile despre Nutriție și Fitness și multe rețete sănătoase,  specialitatea mea fiind deserturile healthy🍰. O parte dintre bunătăți sunt deja salvate pe platforma Eat & Track și pot fi accesate în mod gratuit, este suficient să introduci la search @34fit  sau aurelsolea

 

Planurile alimentare pe care le realizez se adresează oricărei persoane, indiferent de obiectivul avut, sunt 100 % personalizate și super flexibile, iar împreună vom parcurge un proces complex de învățare, astfel încât la finalul colaborării, pe lângă atingerea obiectivului să ai o fundație stabilă, care să te ajute pe viață să deții controlul alimentației tale.

 

De la bun început nu vreau să pleci la drum cu preconcepția că vei ține o dietă, deoarece nu va fi deloc așa. Nu o să interzic niciun aliment preferat din alimentația ta, din contră, vei fi uimit când o să vezi rezultate în timp ce te bucuri de alimentele tale preferate!🍕🍟🍔🍫🍰

 

Aștept să mă contactezi📲⁣ pentru a stabili împreună o EVALUARE NUTRIȚIONALĂ COMPLETĂ, în mod normal prețul evaluării este 100 de euro, dar dacă îmi spui că m-ai găsit pe platforma Eat & Track, o să primești evaluarea nutritionala în mod GRATUIT.

 

Să ne auzim cu bine!

CODURI DE REDUCERE
MYPROTEIN
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
SWEETERIA
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK10
GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK