Aurel S.

Aurel S.

Antrenor Personal | Nutritionist | Instagram @aurelsolea__fitness
Oferă servicii On-line

Locații

ONLINE
aurelsolea__fitness
Cluj-Napoca, Cluj
0751546176

Aurel S.

Antrenor Personal | Nutritionist | Instagram @aurelsolea__fitness
Oferă servicii On-line

Te ajut să îți atingi obiectivul, fără diete restrictive❌, în timp ce te bucuri de alimentele tale preferate!🍕🍟🍔🍫🍰

Despre mine

Salut, în primul rând te felicit că utilizezi această platformă, super friendly care cu siguranță te va ajuta să devi o versiune mai bună a ta.

 

Numele meu este Aurel Șolea, am 27 de ani și sunt acreditat ca antrenor personal și tehnician nutriționist. Sunt pasionat de tot ce ține de un stil de viață sănătos, iar pe instagram@aurelsolea__fitness, am creat o comunitate foarte puternică cu care împărtășesc sfaturi foarte utile despre Nutriție și Fitness și multe rețete sănătoase,  specialitatea mea fiind deserturile healthy🍰. O parte dintre bunătăți sunt deja salvate pe platforma Eat & Track și pot fi accesate în mod gratuit, este suficient să introduci la search @aurelsolea__fitness.

 

Planurile alimentare pe care le realizez se adresează oricărei persoane, indiferent de obiectivul avut, sunt 100 % personalizate și super flexibile, iar împreună vom parcurge un proces complex de învățare, astfel încât la finalul colaborării, pe lângă atingerea obiectivului să ai o fundație stabilă, care să te ajute pe viață să deții controlul alimentației tale . De la bun început nu vreau să pleci la drum cu preconcepția că vei ține o dietă, deoarece nu va fi deloc așa. Nu o să interzic niciun aliment preferat din alimentația ta, din contră, vei fi uimt când o să vezi rezultate în timp ce te bucuri de alimentele tale preferate!🍕🍟🍔🍫🍰

 

Aștept să mă contactezi📲⁣ pentru a stabili împreună o EVALUARE NUTRIȚIONALĂ COMPLETĂ, în mod normal prețul evaluării este 50 de euro, dar dacă îmi spui că m-ai găsit pe platforma Eat & Track, o să primești evaluarea în mod GRATUIT.

De asemenea o să îți pun la dispoziție un plan alimentar ca model pentru a realiza în ce detaliu va fi creat programul tău și a vedea ce tipuri de mese au persoanele pe care eu le ajut.

 

Mult succes!

CODURI DE REDUCERE
Logo MyProtein
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
Logo Sweeteria
Ai 10% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK10
NutriLand NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
Logo Green Sugar GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK