Robert Racz

Robert Racz

Nutritionist Dietetician
Oferă servicii On-line

Locații

Cabinet individual de nutriție și dietetică
Calea Timisorii, nr. 13
Arad, Arad
0751059933

Robert Racz

Nutritionist Dietetician
Oferă servicii On-line

Haide să descoperim împreună beneficiile unui stil de viață sănătos și să vedem cum putem obține o nutriție mai echilibrată, care să ne aducă beneficii și sustenabilitate și pe termen lung, nu doar pe termen scurt!

Despre mine

Salut, numele meu este Robert, sunt nutriționist dietetician licențiat, iar interesul pentru nutriție, mișcare și un stil de viață sănătos l-am dobândit în urmă cu mai bine de 10 ani, din necesitate, în momentul în care am decis să lupt cu kilogramele în plus. În cele din urmă, după mai multe încercări, am ajuns la greutatea dorită, însă interesul s-a transformat în pasiune și am decis astfel să urmez specializarea de nutriție și dietetică din mediul academic.

 

Sunt licențiat în Nutriție și Dietetică (Universitatea de Vest "Vasile Goldiș" din Arad) din anul 2016, iar apoi am decis să îmi continui pregătirea, devenind absolvent al programului de masterat “Nutriție Clinică și Comunitară”, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș în anul 2018.

 

Începând cu același an, am început să lucrez în propriul cabinet, unde îmi ajut clienții să-și atingă obiectivele legate de greutate sau sănătate.

 

Mai multe informații legate de mine:

 

https://www.robertracz.ro/despre-mine

 

Servicii oferite:

 

https://www.robertracz.ro/servicii

 

Blog:

 

https://www.robertracz.ro/blog

CODURI DE REDUCERE
MYPROTEIN
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
SWEETERIA
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK10
GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK