Mihaela Acasandrei

Mihaela Acasandrei

Nutritionist Dietetician, Educator în Diabet
Oferă servicii On-line

Locații

Cabinet nutriție și dietetică
Strada Păcurari 59, 700525, în incinta Topkineto
Iasi, Iași
0752369355

Mihaela Acasandrei

Nutritionist Dietetician, Educator în Diabet
Oferă servicii On-line

Sunt Mihaela Acasandrei, nutriționist-dietetician licențiat. Rolul de educator în nutriție este cel care îmi aduce cea mai mare satisfacție în practica clinică, în special în zona diabetului, obezității și a sindromului metabolic. În aceste cazuri și cele mai mici schimbări în alimentație și comportament alimentar, aduc beneficii majore asupra stării de sănătate a pacientului.

Despre mine

Sunt pasionată de dezvoltare personală și consider curiozitatea, dimpreună cu etica profesională, cele mai bune calități, acestea stând la baza performanței. Și implicit, duc la creșterea calității actului medical.

 

Îmi găsesc motivația și energia atât în lucrul cu pacienții, față în față, la cabinet sau online, cât și scriind articole pe tema nutriției echilibrate. Prevenția îmbracă mai multe forme, iar diseminarea informațiilor medicale documentate, bazate pe dovezi științifice, este un pilon important al unei comunități sănătoase.

 

Formare Profesională

  • Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa lași, specializarea Nutriție și Dietetică.
  • Master în Nutriție și dietetică profilactică și curative, UMF Iași
  • Educator în diabet acreditat de Federația Internațională de Diabet
  • Specialist în managementul obezității certificat SCOPE (Strategic Centre for Obesity Professional Education)

 

Experiență clinică de peste 3 ani: consiliere nutrițională 1 la 1/de grup, adulți și copii, în vederea optimizării stilului de viață, inclusiv dietetică de specialitate în patologii (diabet zaharat, obezitate, boli cardiovasculare, gută, dislipidemie, cancer, sindromul ovarelor polichistice, tulburări ale tiroidei etc.).

 

 

Instagram
Facebook