Wrap cu legume și feta

Wrap cu legume și feta
Porții: 4
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 15min

Ingrediente

1 Bucata (250g) - Dovlecel
200 Grame - Ardei gras
100 Grame - Salata iceberg
200 Grame - Branza feta
1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
100 Grame - Piper alb
250 Grame - Foi tortilla

Instrucțiuni de preparare

Dovlecelul si ardeiul se taie bucăți mari (pe lung) se condimenteaza cu sare si piper si se ung cu putin ulei de masline.

Se dau la cuptor 15 minute la 180° . Se scot si se lasa sa se raceasca.

Pe bucata de tortilla se pune salata tăiată, dovleceii și ardei tăiați fâșii, brânza feta tăiată cubulete și frunze de busuioc. Se ruleaza și se servește așa rece. (Rețetă de la Bucătăria LIDL)

Informații nutriționale

Proteine: 15%
Carbohidrați: 52%
Grăsimi: 33%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1845 kj / 441.05 kCal
Grăsimi 16.4 g
din care
Saturate 7.6 g
Ne-Saturate 3.01 g
Colesterol 44.5 mg
Carbohidrați 56.96 g
din care
Zaharuri 3.83 g
Fibre 7.37 g
Proteine 16.39 g
Sare 1052.47 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook