Vinete pane la cuptor

Porții:
1
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
15min
Ingrediente
- 220 Grame - Vinete
- 2 Grame - Marar uscat
- 2 Grame - Boia dulce
- 20 Grame - Tărâțe de grâu Pirifan
Instrucțiuni de preparare
Am feliat vânăta și am dat-o prin amestecul compus din tarate, mărar, boia și sare. Le-am copt în cuptor într-o tava tapetata cu foaie de copt, 15 min la 220 grade.
Pofta bună!
Informații nutriționale
Proteine: 20%
Carbohidrați: 68%
Grăsimi: 12%
Valori nutriționale pentru o porție de 244g | |
Calorii | 499 kj / 119.24 kCal |
Grăsimi | 1.61 g |
din care | |
Saturate | 0.26 g |
Ne-Saturate | 1.01 g |
Carbohidrați | 20.07 g |
din care | |
Zaharuri | 5.95 g |
Fibre | 16.06 g |
Proteine | 5.88 g |
Sare | 13.24 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...