Vinete la cuptor cu usturoi, rosii si busuioc
Porții:
4
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
45min
Ingrediente
- 26 Grame - Usturoi uscat
- 200 Grame - Rosii
- 2 Linguri (30ml) - Ulei de masline
- 60 Grame - Cascaval vegetal Forma
- 1300 Grame - Vinete
Instrucțiuni de preparare
Se taie vinetele pe jumatate
- se cresteaza,
- se impaneaza cu rosii si usturoi
- se condimentează cu busuioc, sare, piper,
- se stropesc cu ulei de masline,
- se presară cascaval vegetal peste ele.
Se pun la cuptor 40,45 minute
Informații nutriționale
Proteine: 10%
Carbohidrați: 44%
Grăsimi: 46%
Valori nutriționale pentru o porție de 404g | |
Calorii | 913 kj / 218.32 kCal |
Grăsimi | 12.5 g |
din care | |
Ne-Saturate | 0.32 g |
Carbohidrați | 26.7 g |
din care | |
Zaharuri | 9.1 g |
Fibre | 12.24 g |
Proteine | 5.98 g |
Sare | 9 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...