Varza de Bruxelles cu parmezan
Porții:
2
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 250 Grame - Varza de bruxelles
- 1 Lingurita (5ml) - Ulei de masline
- 15 Grame - Parmezan
Instrucțiuni de preparare
Se iau verzele, se spala si apoi se taie cotoarele si verzele in jumatate. Se pun intr-o tava, apoi se presara 1 lingurita de ulei, sare, piper, fulgi de chilli si se amesteca cu mainile.
Se baga la cuptor la 220ºC pentru 15 minute, dupa care se scot, se presara parmezanul si se mai tin inca 5 minute.
Pentru mai multe retete sanatoase, ma puteti urmari pe pagina de Facebook Mihaela Pelea Nutritionist (https://www.facebook.com/mihaelapelea) sau pe pagina de Instagram @mihaelapelea https://www.instagram.com/mihaelapelea/
Informații nutriționale
Proteine: 24%
Carbohidrați: 39%
Grăsimi: 37%
Valori nutriționale pentru o porție de 135g | |
Calorii | 446 kj / 106.68 kCal |
Grăsimi | 5.02 g |
din care | |
Saturate | 1.38 g |
Ne-Saturate | 0.93 g |
Colesterol | 6.6 mg |
Carbohidrați | 11.56 g |
din care | |
Zaharuri | 2.82 g |
Fibre | 4.75 g |
Proteine | 7.12 g |
Sare | 145.92 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...