Varza călită cu carne tocata
Porții:
10
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
45min
Ingrediente
- 2000 Grame - Varza
- 800 Grame - Carne tocata porc Martinez
- 3 Bucati (300g) - Ceapa
- 2 Bucati (200g) - Morcovi
- 3 Linguri (45ml) - Ulei floarea soarelui
- 30 Grame - Condimente Secretul Gustului legume Maggi
- 600 Mililitri - Apa
- 100 Grame - Pasta de rosii
Instrucțiuni de preparare
Se toaca ceapa și morcovul cubulețe dupa care de pun la călit în uleiul încins și 100g apa pentru a le înăbuși.
După ce se călesc se adauga și carnea tocata care se lasă la călit câteva minute (10').
La final se adauga varza tocata și se toarnă apa peste toată compoziția.
Se lasă la fiert 45'.
După scurgerea timpului se adaugă pasta de roșii și secretul gustului sau sare.
Informații nutriționale
Proteine: 23%
Carbohidrați: 24%
Grăsimi: 53%
Valori nutriționale pentru o porție de 408g | |
Calorii | 1209 kj / 288.91 kCal |
Grăsimi | 17.68 g |
din care | |
Saturate | 0.41 g |
Ne-Saturate | 3.91 g |
Carbohidrați | 18.24 g |
din care | |
Zaharuri | 8.61 g |
Fibre | 6.07 g |
Proteine | 17.27 g |
Sare | 51 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...