Varza a la Cluj cu pui
![Varza a la Cluj cu pui](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/60e97e06-a1f9-4208-b8e9-b9d5ebb62144.jpeg)
Porții:
8
Timp de preparare:
40min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 1500 Grame - Varza
- 1000 Grame - Carne tocata de pui - Cocorico
- 1 Lingura (15ml) - Ulei Floriol
- 100 Grame - Orez basmati - Golden Sun (Lidl)
- 300 Grame - Chopped tomatoes in tomato juice - Baresa
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 100 Grame - Ardei gras rosu
Instrucțiuni de preparare
Se toaca varza, ardeiul și ceapa, se călesc intr-o lingura de ulei, se adaugă sare și piper, se lasă pe foc pana se înmoaie.
Separat, carnea tocata de pui se trage la tigaie pana e gătită, se condimentează, se adaugă jumătate de conserva de rosii în bulion. Separat se fierbe orezul, se combina cu carnea, se pune în tava in straturi, unul de carne cu orez, unul de varza, apoi se da la cuptor 30 min sau pana se rumenește.
Informații nutriționale
Proteine: 35%
Carbohidrați: 29%
Grăsimi: 36%
Valori nutriționale pentru o porție de 389g | |
Calorii | 1338 kj / 319.88 kCal |
Grăsimi | 13.05 g |
din care | |
Saturate | 0.33 g |
Ne-Saturate | 1.73 g |
Carbohidrați | 23.91 g |
din care | |
Zaharuri | 8.24 g |
Fibre | 5.29 g |
Proteine | 28.28 g |
Sare | 43.5 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...