Varza a la Cluj cu pui

Varza a la Cluj cu pui
Porții: 8
Timp de preparare: 40min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

1500 Grame - Varza
1000 Grame - Carne tocata de pui - Cocorico
1 Lingura (15g) - Ulei Floriol
100 Grame - Orez basmati - Golden Sun (Lidl)
300 Grame - Polpa di Pomodoro - Freshona (Lidl)
1 Bucata (100g) - Ceapa
100 Grame - Ardei gras rosu

Instrucțiuni de preparare

Se toaca varza, ardeiul și ceapa, se călesc intr-o lingura de ulei, se adaugă sare și piper, se lasă pe foc pana se înmoaie.

Separat, carnea tocata de pui se trage la tigaie pana e gătită, se condimentează, se adaugă jumătate de conserva de rosii în bulion. Separat se fierbe orezul, se combina cu carnea, se pune în tava in straturi, unul de carne cu orez, unul de varza, apoi se da la cuptor 30 min sau pana se rumenește.

Informații nutriționale

Proteine: 35%
Carbohidrați: 29%
Grăsimi: 36%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1390 kj / 332.25 kCal
Grăsimi 13.27 g
din care
Saturate 0.24 g
Ne-Saturate 0.01 g
Carbohidrați 23.98 g
din care
Zaharuri 8.06 g
Fibre 5.28 g
Proteine 28.87 g
Sare 42.25 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook