Turnulet de mamaliga

Turnulet de mamaliga
Porții: 5
Timp de preparare: 30min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

350 Grame - Faina de Mălai extra Băneasa
200 Grame - Brânză de burduf - Pilos
60 Grame - Telemea de vaca
30 Grame - Cascaval
20 Grame - Parmezan
200 Grame - Carnati cabanos

Instrucțiuni de preparare

Se pune la fiert apa cu sare. Cand clocoteste se pune faina, se amesteca, se fierbe 15 min. Intr-o cratita se aseaza un strat de mamaliga apoi branza de burduf, telemeaua si cascavalul si cateva feliute de cabanos prajit. Se repeta straturile pana se termina ingredientele. Se presara deasupra parmezan.

Informații nutriționale

Proteine: 19%
Carbohidrați: 37%
Grăsimi: 44%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 2407 kj / 575.18 kCal
Grăsimi 27.25 g
din care
Saturate 6.67 g
Ne-Saturate 0.38 g
Colesterol 3.52 mg
Carbohidrați 51.7 g
din care
Zaharuri 0.79 g
Fibre 4.06 g
Proteine 27.24 g
Sare 910.16 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook