Turnulet de mamaliga

Porții:
5
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 350 Grame - Faina de Mălai extra Băneasa
- 200 Grame - Brânză de burduf - Pilos
- 60 Grame - Telemea de vaca
- 30 Grame - Cascaval
- 20 Grame - Parmezan
- 200 Grame - Carnati cabanos
- 1750 Mililitri - Apa
Instrucțiuni de preparare
Se pune la fiert apa cu sare. Cand clocoteste se pune faina, se amesteca, se fierbe 15 min. Intr-o cratita se aseaza un strat de mamaliga apoi branza de burduf, telemeaua si cascavalul si cateva feliute de cabanos prajit. Se repeta straturile pana se termina ingredientele. Se presara deasupra parmezan.
Informații nutriționale
Proteine: 19%
Carbohidrați: 37%
Grăsimi: 44%
Valori nutriționale pentru o porție de 522g | |
Calorii | 2407 kj / 575.18 kCal |
Grăsimi | 27.25 g |
din care | |
Saturate | 6.67 g |
Ne-Saturate | 4.24 g |
Colesterol | 3.52 mg |
Carbohidrați | 51.7 g |
din care | |
Zaharuri | 0.8 g |
Fibre | 4.06 g |
Proteine | 27.25 g |
Sare | 910.16 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...