Tocanita vegana cu soia si fasole

Porții:
2
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
35min
Ingrediente
- 250 Grame - Conserva fasole rosie naturala Globus
- 90 Grame - Ceapa
- 100 Grame - Soia texturat Inedit
- 3 x Catel (15g) - Usturoi
- 100 Grame - Ciuperci champignon
- 1 Bucata (200g) - Rosii
- 10 Grame - Unt Aldi
- 150 Grame - Sos de rosii Auchan
- 300 Grame - Cartofi de Covasna picanti
Instrucțiuni de preparare
Pasul 1: se fierbe soia iar cartofii se lasa la cuptor pentru aproximativ 25 de minute.
Pasul 2: taiem toate legumele si le pregatim.
Pasul 3: se pune tigaia pe foc impreuna cu untul, ceapa si usturoiul.
Pasul 4: cand ceapa este calita, adaugati rosia impreuna cu ciupercile si se lasa aproximativ un minut.
Pasul 5: adaugam si sucul de rosii, apoi punem soia, impreuna cu cartofii si conserva de fasole.
Pasul 6: se lasa pana cand scade sosul se condimenteaza dupa gust
Informații nutriționale
Proteine: 32%
Carbohidrați: 55%
Grăsimi: 13%
Valori nutriționale pentru o porție de 608g | |
Calorii | 2172 kj / 519.08 kCal |
Grăsimi | 7.32 g |
din care | |
Saturate | 2.88 g |
Ne-Saturate | 4.1 g |
Carbohidrați | 71.68 g |
din care | |
Zaharuri | 10.13 g |
Fibre | 7.64 g |
Proteine | 41.45 g |
Sare | 853.08 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...