Tocanita vegana cu soia si fasole

Tocanita vegana cu soia si fasole
Porții: 2
Timp de preparare: 20min
Timp de gătire: 35min

Ingrediente

  • 250 Grame - Conserva fasole rosie naturala Globus
  • 90 Grame - Ceapa
  • 100 Grame - Soia texturat Inedit
  • 3 x Catel (15g) - Usturoi
  • 100 Grame - Ciuperci champignon
  • 1 Bucata (200g) - Rosii
  • 10 Grame - Unt Aldi
  • 150 Grame - Sos de rosii Auchan
  • 300 Grame - Cartofi de Covasna picanti

Instrucțiuni de preparare

Pasul 1: se fierbe soia iar cartofii se lasa la cuptor pentru aproximativ 25 de minute.

Pasul 2: taiem toate legumele si le pregatim.

Pasul 3: se pune tigaia pe foc impreuna cu untul, ceapa si usturoiul.

Pasul 4: cand ceapa este calita, adaugati rosia impreuna cu ciupercile si se lasa aproximativ un minut.

Pasul 5: adaugam si sucul de rosii, apoi punem soia, impreuna cu cartofii si conserva de fasole.

Pasul 6: se lasa pana cand scade sosul se condimenteaza dupa gust

Informații nutriționale

Proteine: 32%
Carbohidrați: 55%
Grăsimi: 13%
Valori nutriționale pentru o porție de 608g
Calorii 2172 kj / 519.08 kCal
Grăsimi 7.32 g
din care
Saturate 2.88 g
Ne-Saturate 4.1 g
Carbohidrați 71.68 g
din care
Zaharuri 10.13 g
Fibre 7.64 g
Proteine 41.45 g
Sare 853.08 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România

Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
  • Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
  • Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
  • Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
  • Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
  • Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
  • și multe multe altele...
Află mai multe detalii
CODURI DE REDUCERE
MYPROTEIN
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK