Tocăniță din pulpă de porc
![Tocăniță din pulpă de porc](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/d833f734-c721-4ab5-8cb5-f2733fe4e5e5.jpg)
Ingrediente
- 621 Grame - Pulpa porc fara grasime
- 23 Grame - Untura de porc
- 108 Grame - Ceapa
- 76 Grame - Ardei capia/kapia
- 44 Grame - Rosii cherry
- 7 Grame - Boia de ardei dulce
- 10 Grame - Sare de masa
- 1 Gram - Piper negru macinat - 365
- 300 Mililitri - Apa
Instrucțiuni de preparare
Ceapa se curăță și se taie cubulețe, ardeiul spălat îl tăiem tot cubulețe.
Ceapa se pune la călit cu o lingură de untură de porc si se adaugă ardeiul.
Carnea spălată bine, curățată de pielițe și grăsime (eu tai jos absolut toată grăsimea), se taie cuburi.
Când ceapa și ardeiul sunt pe jumătate călite, se adaugă boia, se amestecă bine.
Peste ceapa cu ardei și boia se pune carnea și se amestecă încontinuu, până ce carnea se albește.
Se pune sare și piper după gust, se adaugă apa și se fierbe la foc mic până ce carnea este gata, apa a scăzut și s-a format sosul.
Se servește cu ce garnitură ne place și ne permite portofelul caloric (piure de cartofi, de broccoli, de mazăre, orez, cuș-cuș, paste, etc)
Poftă bună!
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 298g | |
Calorii | 1206 kj / 288.16 kCal |
Grăsimi | 14.45 g |
din care | |
Saturate | 5.2 g |
Ne-Saturate | 7.92 g |
Colesterol | 5.46 mg |
Carbohidrați | 5.38 g |
din care | |
Zaharuri | 1.93 g |
Fibre | 1 g |
Proteine | 32.68 g |
Sare | 2593.83 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...