Tocăniță din piept de pui
![Tocăniță din piept de pui](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/8fa768b2-9193-4d23-9dad-ad1c42a10c9b.jpg)
Porții:
6
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
35min
Ingrediente
- 1275 Grame - Piept de pui dezosat fara piele Coco Rico
- 95 Grame - Ceapa
- 52 Grame - Ardei rosu gras
- 30 Mililitri - Ulei floarea soarelui VitaD'or
- 1 Gram - Piper negru macinat - 365
- 18 Grame - Knorr delikat
- 4 Grame - Boia de ardei dulce
Instrucțiuni de preparare
Ceapa curățată și spălată se taie cubulețe.
Ardeiul spălat curătat de cotor și semințe se taie cuburi.
Ceapa și ardeiul se pun la înăbușit cu puțin ulei.
Pieptul de pui spălat și curățat de pielițe se taie cuburi și pune peste ceapă și boia.
Se adaugă piper, delikat și boia.
Se amestecă, se acoperă cu un capac și se lasă la fiert la foc mic amestecând din când în când. Când carnea e fiartă , tocănița e gata.
Poftă bună!
Informații nutriționale
Proteine: 73%
Carbohidrați: 5%
Grăsimi: 22%
Valori nutriționale pentru o porție de 246g | |
Calorii | 1150 kj / 274.97 kCal |
Grăsimi | 6.66 g |
din care | |
Saturate | 0.48 g |
Ne-Saturate | 4.14 g |
Carbohidrați | 3.64 g |
din care | |
Zaharuri | 1.03 g |
Fibre | 0.66 g |
Proteine | 50.06 g |
Sare | 1.4 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...