Tocăniță din piept de curcan - Angela
Porții:
4
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
45min
Ingrediente
- 750 Grame - Piept de curcan Lidl
- 133 Grame - Ceapa
- 6 Grame - Boia de ardei dulce
- 36 Mililitri - Ulei floarea soarelui VitaD'or
- 97 Grame - Rosii
- 10 Grame - Knorr delikat
- 1 Gram - Piper negru macinat - 365
- 2 Grame - Telina frunze
- 300 Mililitri - Apa
Instrucțiuni de preparare
Pieptul de curcan se spală în apă rece, se curăță de pielițe și se taie cuburi. Ceapa curățată se taie cubulețe și se pune într-o cratiță la înnăbușit cu uleiul. Când ceapa devine sticloasă se adaugă boia dulce, se amestecă și se adaugă carnea. Se condimentează după gust cu sare și piper. Se adaugă roșia spălată și tăiată cuburi și frunzele de țelina tăiate mărunt. Se adaugă apa și se lasă la fiert până ce s-a gătit carnea.
Poftă bună!
Informații nutriționale
Proteine: 55%
Carbohidrați: 10%
Grăsimi: 35%
Valori nutriționale pentru o porție de 334g | |
Calorii | 1236 kj / 295.37 kCal |
Grăsimi | 11.38 g |
din care | |
Saturate | 0.86 g |
Ne-Saturate | 7.42 g |
Carbohidrați | 7.67 g |
din care | |
Zaharuri | 2.03 g |
Fibre | 0.87 g |
Proteine | 41.43 g |
Sare | 3.8 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...