Tocanita de soia

Tocanita de soia

Porții: 4
Timp de preparare: 20min
Timp de gătire: 40min

Ingrediente

100 Grame - Soia texturat Inedit
8 Grame - Ulei floarea soarelui Unisol
141 Grame - Ceapa
15 Grame - Usturoi verde
50 Grame - Rosii decojite 365
250 Grame - Apa
20 Grame - Crema de gulas picata Kania

Instrucțiuni de preparare

Soia se hidratează sau se fierbe de jumătate în apa cu sare.

Ceapa și usturoiul verde se taie mărunt și se călesc în 50g de apa și ulei și se condimenteaza cu sare.

După ce se înmoaie puțin se adaugă crema de gulaș și soia și se lasă pe foc 2-3 minute amestecand continuu.

Se adauga roșiile decojite și restul de apa și se lasă să se gătească toate la foc mic.

Când a scăzut apa pana la consistenta dorita se oprește focul și se adaugă pătrunjel verde după gust.

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 527 kj / 126.03 kCal
Grăsimi 2.86 g
din care
Saturate 0.02 g
Ne-Saturate 1.78 g
Carbohidrați 12.07 g
din care
Zaharuri 1.75 g
Fibre 0.59 g
Proteine 13.14 g
Sare 20 mg
Proteine
41.7%
13.14g
Carbohidrați
38.3%
12.07g
Grăsimi
20%
2.86g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook