Tocanita de pipote si piept de pui

Tocanita de pipote si piept de pui

Porții: 4
Timp de preparare: 20min
Timp de gătire: 60min

Ingrediente

40 Grame - Ulei floarea soarelui - Spornic
241 Grame - Ceapa
97 Grame - Morcovi
500 Grame - Pipota de pui cruda
153 Grame - Piept de pui - Lidl
4 Grame - Boia dulce
2 Grame - Piper negru
4 Grame - Sare himalaya

Instrucțiuni de preparare

Se taie morcovii si ceapa, se calesc cu 40 ml ulei si putina apa, se adauga boia, sare himalaya si piper, cand sunt pe jumate inabusite se adauga pipotele taiate in 4 sa fie mai mici si mai calesc putin impreuna, acoperim de apa, lasam sa fiarbă la foc mic. Se servesc cu piure de cartofi.

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1171 kj / 279.77 kCal
Grăsimi 12.44 g
din care
Saturate 0.96 g
Carbohidrați 9.29 g
din care
Zaharuri 2.53 g
Fibre 1.02 g
Proteine 31.5 g
Sare 2.41 mg
Proteine
45.03%
31.5g
Carbohidrați
13.28%
9.29g
Grăsimi
41.69%
12.44g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook