Tocanita de pipote si piept de pui
![Tocanita de pipote si piept de pui](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/ae22b5ec-d03e-4468-a272-c79605cf685a.jpeg)
Porții:
4
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
60min
Ingrediente
- 40 Mililitri - Ulei floarea soarelui - Spornic
- 241 Grame - Ceapa
- 97 Grame - Morcovi
- 500 Grame - Pipota de pui cruda
- 153 Grame - Piept de pui - Lidl
- 4 Grame - Boia dulce
- 2 Grame - Piper negru
- 4 Grame - Sare himalaya
Instrucțiuni de preparare
Se taie morcovii si ceapa, se calesc cu 40 ml ulei si putina apa, se adauga boia, sare himalaya si piper, cand sunt pe jumate inabusite se adauga pipotele taiate in 4 sa fie mai mici si mai calesc putin impreuna, acoperim de apa, lasam sa fiarbă la foc mic. Se servesc cu piure de cartofi.
Informații nutriționale
Proteine: 46%
Carbohidrați: 14%
Grăsimi: 40%
Valori nutriționale pentru o porție de 260g | |
Calorii | 1171 kj / 279.78 kCal |
Grăsimi | 12.45 g |
din care | |
Saturate | 1 g |
Ne-Saturate | 8.36 g |
Carbohidrați | 9.3 g |
din care | |
Zaharuri | 3.78 g |
Fibre | 2.21 g |
Proteine | 31.5 g |
Sare | 1019.7 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...