Tocăniță de pipote și inimi
Porții:
5
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
60min
Ingrediente
- 1000 Grame - Pipote si inimi de pui Fragedo
- 400 Grame - Ceapa
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 5 Grame - Vegeta Podravka
- 3 Grame - Boia dulce
- 1 Lingura cu varf (25g) - Faina integrala
- 150 Mililitri - Lapte 3,5% JLC
- 450 Grame - Ciuperci champignon, crude
- 1 Lingura (15ml) - Ulei floarea soarelui
Instrucțiuni de preparare
Se călește ceapa, ciupercile adăugăm pipotele și inimile,apoi punem sare vegeta și boia.Adăugăm apă și lăsăm să fiarbă.Când sunt fierte facem un sos din făină și lapte și mai fierbem 10 minute.
Informații nutriționale
Proteine: 44%
Carbohidrați: 21%
Grăsimi: 35%
Valori nutriționale pentru o porție de 411g | |
Calorii | 1330 kj / 317.87 kCal |
Grăsimi | 12.77 g |
din care | |
Saturate | 2.7 g |
Ne-Saturate | 8.5 g |
Carbohidrați | 17.09 g |
din care | |
Zaharuri | 4.06 g |
Fibre | 2.24 g |
Proteine | 36.21 g |
Sare | 1912.65 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...