Tocăniță de năut cu piept de pui și chorizo
![Tocăniță de năut cu piept de pui și chorizo](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/5d6160a2-9115-4e37-9faf-f5688875b626.jpeg)
Ingrediente
- 200 Grame - Pui de casa La Provincia
- 200 Grame - cârnați chorizo vid
- 400 Grame - Roșii decojite întregi Maxim's
- 400 Grame - Boabe de Naut conserva - Freshona Chickpeas
- 25 Grame - Piure de roșii concentrat Freshona
- 25 Grame - Sare de masa
- 25 Grame - Cimbru uscat
- 5 Grame - Piper negru
- 2 Bucati (200g) - Ceapa
Instrucțiuni de preparare
Tocam ceapa fin.
Pieptul de pui spalat si zvantat cu hartie absorbanta, il taiem cubulete, iar chorizo felii rotunde subtiri.
Incingem uleiul intr-o cratita si punem la calit ceapa. Cand ceapa a inceput sa se inmoaie, adaugam pieptul de pui.
Amestecam ocazional pana ceapa se inmoaie bine si pieptul de pui incepe sa se rumeneasca usor, apoi adaugam feliile de chorizo.
Le lasam 2-3 minute, apoi stingem cu conserva de rosii si apa calda. A
daugam cimbru, foile de dafin, piureul de roșii concentrat, acoperim cu un capac si fierbem 10-15 minute.
Scurgem boabele de naut din conserva si le punem in tocana impreuna cu sare, piper dupa gust.
Mai fierbem 5 minute.
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 370g | |
Calorii | 2071 kj / 494.99 kCal |
Grăsimi | 26.73 g |
din care | |
Saturate | 8.06 g |
Ne-Saturate | 14.52 g |
Carbohidrați | 29.48 g |
din care | |
Zaharuri | 5.8 g |
Fibre | 1.98 g |
Proteine | 31.82 g |
Sare | 6647.26 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...