Tocanita de mazare cu carne de porc

Tocanita de mazare cu carne de porc

Porții: 5
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 20min

Ingrediente

9 Grame - Ulei floarea soarelui
13 Grame - Unt Kerrygold - pure Irish butter - salted
107 Grame - Ceapa
380 Grame - Muschi de porc fara grasime
60 Grame - Morcovi
240 Grame - Roșii decojite bucăți Mutti
30 Grame - Radacina de patrunjel
5 Grame - Belsug cu legume si verdeata - Solaris
1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
370 Grame - Mazare congelata K-Classic

Instrucțiuni de preparare

Dupa fierbere, o portie cantareste in jur de 250 de grame. Se caleste in ulei si unt carnea, ceapa, apoi morcovul si patrunjelul. Se adauga sosul de rosii, mazarea, apa cat sa acopere totul si condimentele preferate si se lasa la foc mic sa se scada incet tocanita obtinuta.

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1074 kj / 256.74 kCal
Grăsimi 9.37 g
din care
Saturate 0.16 g
Ne-Saturate 1.55 g
Carbohidrați 13.45 g
Proteine 26.53 g
Proteine
41.33%
26.53g
Carbohidrați
20.95%
13.45g
Grăsimi
37.72%
9.37g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook