Tocănița de iepure la cuptor
Porții:
10
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
90min
Ingrediente
- 2000 Grame - Carne de iepure domestic
- 1 Cana (250ml) - Vin rosu sec
- 10 Grame - Piper negru
- 2 Lingurite rase (10g) - Sare de masa
- 100 Grame - Ceapa verde
- 100 Grame - Usturoi verde
- 100 Grame - Leustean
- 2 Bucati (200g) - Morcovi
- 0.5 Bucata (110g) - Telina
- 2 Linguri (30ml) - Ulei de masline
- 2 Bucati (200g) - Ceapa
- 4 x Catel (20g) - Usturoi
- 200 Grame - Conserva rosii cuburi Cora
Instrucțiuni de preparare
Iepurele se porționează si se pune la fezandat 1-2 ore cu vin roșu, dafin, piper, ceapa verde si usturoi verde.
Se aseaza in tava compoziția, se adauga 2 linguri de ulei de măsline, se completează cu apa cât sa le acopere si se pune la cuptor pana se evapora vinul. Se adauga morcovi, ceapa verde, mirodenii după gust.
După o ora, se adauga bulionul/roșiile cuburi si se mai lasă aprox 30 min.
Informații nutriționale
Proteine: 53%
Carbohidrați: 8%
Grăsimi: 39%
Valori nutriționale pentru o porție de 333g | |
Calorii | 1994 kj / 476.64 kCal |
Grăsimi | 20.06 g |
din care | |
Saturate | 5.02 g |
Ne-Saturate | 7.86 g |
Colesterol | 172 mg |
Carbohidrați | 9.18 g |
din care | |
Zaharuri | 2.17 g |
Fibre | 1.93 g |
Proteine | 62.35 g |
Sare | 1098.58 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...