Tocanita de ficatei de pui

Porții:
3
Ingrediente
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
- 120 Grame - Ceapa
- 130 Grame - Morcovi
- 60 Grame - Ardei capia/kapia
- 500 Grame - Ficat de pui crud
- 10 Grame - Usturoi
Instrucțiuni de preparare
Ceapa se taie solzi mai mari.
Ardeiul se taie si el sub forma de solzi.
Morcovul se taie rondele.
Intr-o lingura de ulei de masline, se calesc legumele.
Se adauga ficateii si se lasa sa se caleasca 2-3 min impreuna cu legumele (pana isi schimba culoarea intr-un gri).
Se adauga 3 catei de usturoi, taiati felii sau facuti pasta.
Se pune apa pana la jumatate si se lasa la fiert cu capcaul peste.
Se ia capacul si se mai lasa putin pana se evapora din apa.
Se verifica daca sunt gatiti ficateii.
Informații nutriționale
Proteine: 41%
Carbohidrați: 17%
Grăsimi: 42%
Valori nutriționale pentru o porție de 278g | |
Calorii | 1189 kj / 284.27 kCal |
Grăsimi | 13.25 g |
din care | |
Saturate | 2.66 g |
Ne-Saturate | 5.53 g |
Colesterol | 575 mg |
Carbohidrați | 11.72 g |
din care | |
Zaharuri | 4.61 g |
Fibre | 2.38 g |
Proteine | 29.33 g |
Sare | 327.87 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...