Tocăniță de dovlecei
![Tocăniță de dovlecei](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/0bd312e0-e7ee-4d70-8e32-ceff8fe5c691.jpeg)
Porții:
4
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
40min
Ingrediente
- 3 Bucati (750g) - Dovlecel
- 2 Bucati (200g) - Ardei capia/kapia
- 100 Grame - Ceapa rosie
- 10 Grame - Usturoi verde
- 10 Mililitri - Ulei de masline
- 100 Grame - Roșii tocate - Freshona
Instrucțiuni de preparare
Se călește ceapa in câteva picături de ulei de măsline pana devine translucida, după care se adaugă ardeiul kapia împreună cu usturoiul verde. Se lasa la călit câteva minute.
După acest timp, se adaugă dovleceii tăiați cubulețe, o jumătate de pahar de apa și se lasă la foc moderat pana se înmoaie.
Când dovleceii sunt gătiți, se adaugă și roșiile, se mai lasă pe foc câteva minute.
Se poate adăuga mărar sau pătrunjel, după gust.
Informații nutriționale
Proteine: 15%
Carbohidrați: 53%
Grăsimi: 32%
Valori nutriționale pentru o porție de 292g | |
Calorii | 371 kj / 88.65 kCal |
Grăsimi | 3.32 g |
din care | |
Saturate | 0.12 g |
Ne-Saturate | 0.26 g |
Carbohidrați | 12.1 g |
din care | |
Zaharuri | 8.51 g |
Fibre | 3.35 g |
Proteine | 3.44 g |
Sare | 11.75 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...