Tocăniță de ceapa cu ciuperci
Porții:
4
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
60min
Ingrediente
- 550 Grame - Ceapa rosie
- 2 Linguri (30ml) - Ulei Floriol
- 100 Grame - Cartofi rosii
- 300 Grame - Ciuperci conserva
- 17 Grame - Usturoi uscat
- 3 Lingurite (24g) - Bulion Sultan
Instrucțiuni de preparare
Se toaca marunt ceapa, cartoful, se adauga ciupercile, se călesc cateva minute in 2 linguri de ulei apoi se adauga apa si se lasa la fiert.
Cand a scăzut, se mai adaugă apa sa acopere ingredientele si se lasa iar la scazut.
Se repeta inca o data procesul, apoi dupa ce a scăzut din nou, se pune bulionul, usturoi marar, piper, sare.
Informații nutriționale
Proteine: 10%
Carbohidrați: 51%
Grăsimi: 39%
Valori nutriționale pentru o porție de 255g | |
Calorii | 755 kj / 180.52 kCal |
Grăsimi | 7.98 g |
din care | |
Saturate | 0.84 g |
Ne-Saturate | 6.72 g |
Carbohidrați | 23.23 g |
din care | |
Zaharuri | 6.26 g |
Fibre | 3.25 g |
Proteine | 4.44 g |
Sare | 60.7 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...