Tocăniță de ceapa cu ciuperci

Tocăniță de ceapa cu ciuperci
Porții: 4
Timp de preparare: 30min
Timp de gătire: 60min

Ingrediente

  • 550 Grame - Ceapa rosie
  • 2 Linguri (30ml) - Ulei Floriol
  • 100 Grame - Cartofi rosii
  • 300 Grame - Ciuperci conserva
  • 17 Grame - Usturoi uscat
  • 3 Lingurite (24g) - Bulion Sultan

Instrucțiuni de preparare

Se toaca marunt ceapa, cartoful, se adauga ciupercile, se călesc cateva minute in 2 linguri de ulei apoi se adauga apa si se lasa la fiert.

Cand a scăzut, se mai adaugă apa sa acopere ingredientele si se lasa iar la scazut.

Se repeta inca o data procesul, apoi dupa ce a scăzut din nou, se pune bulionul, usturoi marar, piper, sare.

Informații nutriționale

Proteine: 10%
Carbohidrați: 51%
Grăsimi: 39%
Valori nutriționale pentru o porție de 255g
Calorii 755 kj / 180.52 kCal
Grăsimi 7.98 g
din care
Saturate 0.84 g
Ne-Saturate 6.72 g
Carbohidrați 23.23 g
din care
Zaharuri 6.26 g
Fibre 3.25 g
Proteine 4.44 g
Sare 60.7 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România

Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
  • Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
  • Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
  • Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
  • Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
  • Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
  • și multe multe altele...
Află mai multe detalii
CODURI DE REDUCERE
MYPROTEIN
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK