Tocăniță cu pulpe superioare
Porții:
6
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
90min
Ingrediente
- 4 Bucati (400g) - Ceapa
- 700 Grame - Pulpe de pui superioare cu piele Fragedo
- 5 Lingurite (40g) - Bulion Sultan
- 10 Grame - Baza pentru mancare cu gust de gaina Delikat
- 2 Lingurite rase (10g) - Sare de masa
- 10 Grame - Piper negru
- 1 Lingura (15ml) - Ulei floarea soarelui
Instrucțiuni de preparare
Se pun pulpele la prajit pentru cca 10 min, întorcându-se pe o parte și pe cealaltă. După ce se rumenesc, se scot și se adauga ceapa tăiată mărunt, se călește și se aduga bulionul și pulpele. Se pune apa peste, cât sa la acopere, și se lasă la fiert pana scade apa sau pana este gata ceapa. La sfarsit, se stinge focul și se aduga condimentele.
Informații nutriționale
Proteine: 26%
Carbohidrați: 13%
Grăsimi: 61%
Valori nutriționale pentru o porție de 198g | |
Calorii | 1222 kj / 292.14 kCal |
Grăsimi | 19.96 g |
din care | |
Saturate | 7.13 g |
Ne-Saturate | 12.65 g |
Carbohidrați | 9.86 g |
din care | |
Zaharuri | 3.88 g |
Fibre | 1.69 g |
Proteine | 19.19 g |
Sare | 2921.4 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...