Tocanita cu ciuperci pleurotus
![Tocanita cu ciuperci pleurotus](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/66031af6-04ba-40dd-8019-d61db62573ab.jpeg)
Porții:
1
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
10min
Ingrediente
- 400 Grame - Ciuperci Pleurotus
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 100 Grame - Ardei gras galben
- 2 Linguri (30g) - Ulei Clever
- 100 Grame - Rosii in conserva
- 1 Gram - Piper negru
- 2 Grame - Sare de masa
- 1 Lingurita rasa (4g) - Faina alba
- 20 Grame - Patrunjel verde
- 2 x Catel (10g) - Usturoi
Instrucțiuni de preparare
Tocam ceapa, taiem ardeiul in cubulete, si le calim usor in 2 linguri de ulei. Adaugam ciupercile, taiate fasii, usturoiul, iar dupa aproximativ 5 minute adaugam rosiile, si mai fierbem inca 5 minute, apoi adaugam faina diluata in putina apa, si dupa 2-3 clocote oprim. Adaugam si patrunjelul, potrivim de sare.
Informații nutriționale
Proteine: 13%
Carbohidrați: 38%
Grăsimi: 49%
Valori nutriționale pentru o porție de 767g | |
Calorii | 2128 kj / 508.71 kCal |
Grăsimi | 29.88 g |
din care | |
Saturate | 0.44 g |
Ne-Saturate | 1.42 g |
Carbohidrați | 53.06 g |
din care | |
Zaharuri | 11.29 g |
Fibre | 13.92 g |
Proteine | 17.66 g |
Sare | 2232.34 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...