Tocana de mazare și carne de pui

Tocana de mazare și carne de pui

Porții: 6
Timp de preparare: 20min
Timp de gătire: 60min

Ingrediente

100 Grame - Ceapa rosie
150 Grame - Morcov crud
80 Grame - Pastarnac radacina
750 Grame - Cartofi de iarna
30 Grame - Ulei floarea soarelui
2 Lingurite rase (10g) - Sare de masa
5 Grame - Piper negru
900 Grame - Pulpa de pui fiarta fara piele
640 Grame - Mazare verde congelata Proxi

Instrucțiuni de preparare

  1. Se curata zarzavatul și se da pe razitoare.
  2. Se pune cu uleiul pe foc pentru 10 min.
  3. Se adaugă sucul de roșii împreună cu 700g de apa.
  4. Se lasă să fiarbă 15 min
  5. Separat se taie carnea în bucăți, se separa de piele,si se pune în apa cu sare pt 20 min.
  6. Se adaugă mazărea împreună cu cartofii curățați și tăiați în cuburi mici. Se mai adaugă un pic de apa și se lasă să fiarbă 15 minute.
  7. Se adaugă și carnea sarea și piperul Se lasă să fiarbă la foc mic pana când toate ingredientele sunt bine fierte.
  8. La urma se pot adaugă frunze de pătrunjel facultativ

Pofta buna!

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 2279 kj / 544.71 kCal
Grăsimi 17.61 g
Carbohidrați 45.51 g
din care
Zaharuri 0.7 g
Fibre 0.28 g
Proteine 47.53 g
Sare 0.66 mg
Proteine
34.9%
47.53g
Carbohidrați
33.41%
45.51g
Grăsimi
31.69%
17.61g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook