
Tocana de mazare și carne de pui
Porții:
6
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
60min
Ingrediente
100 Grame - Ceapa rosie
150 Grame - Morcov crud
80 Grame - Pastarnac radacina
750 Grame - Cartofi de iarna
30 Grame - Ulei floarea soarelui
2 Lingurite rase (10g) - Sare de masa
5 Grame - Piper negru
900 Grame - Pulpa de pui fiarta fara piele
640 Grame - Mazare verde congelata Proxi
Instrucțiuni de preparare
- Se curata zarzavatul și se da pe razitoare.
- Se pune cu uleiul pe foc pentru 10 min.
- Se adaugă sucul de roșii împreună cu 700g de apa.
- Se lasă să fiarbă 15 min
- Separat se taie carnea în bucăți, se separa de piele,si se pune în apa cu sare pt 20 min.
- Se adaugă mazărea împreună cu cartofii curățați și tăiați în cuburi mici. Se mai adaugă un pic de apa și se lasă să fiarbă 15 minute.
- Se adaugă și carnea sarea și piperul Se lasă să fiarbă la foc mic pana când toate ingredientele sunt bine fierte.
- La urma se pot adaugă frunze de pătrunjel facultativ
Pofta buna!
Informații nutriționale
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 2279 kj / 544.71 kCal |
Grăsimi | 17.61 g |
Carbohidrați | 45.51 g |
din care | |
Zaharuri | 0.7 g |
Fibre | 0.28 g |
Proteine | 47.53 g |
Sare | 0.66 mg |
Proteine
34.9%
47.53g
47.53g
Carbohidrați
33.41%
45.51g
45.51g
Grăsimi
31.69%
17.61g
17.61g

Descarcă aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii