Tocana de ardei copti

Tocana de ardei copti
Porții: 4
Timp de preparare: 60min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

400 Grame - Cotlet de porc
700 Grame - Ardei capia copti
300 Grame - Suc de rosii

Instrucțiuni de preparare

Se coc ardeii.

Se taie carnea si se adauga in cratita cu putina apa si cu capacul pus. Dupa ce se fragezeste carnea, se adauga ardeii copti taiati fasii si sucul de rosii.

Se lasa la foc mic spre mediu pana ce se ramane un sos mai gros.

Se adauga sare, piper si alte condimente dupa gust.

Pofta buna!

Informații nutriționale

Proteine: 44%
Carbohidrați: 25%
Grăsimi: 31%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 927 kj / 221.47 kCal
Grăsimi 7.52 g
Carbohidrați 13.5 g
Fibre 3.5 g
Proteine 24.1 g

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook