Tocana de ardei copti
Porții:
4
Timp de preparare:
60min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 400 Grame - Cotlet de porc crud
- 700 Grame - Ardei capia copti
- 300 Grame - Suc de rosii
Instrucțiuni de preparare
Se coc ardeii.
Se taie carnea si se adauga in cratita cu putina apa si cu capacul pus. Dupa ce se fragezeste carnea, se adauga ardeii copti taiati fasii si sucul de rosii.
Se lasa la foc mic spre mediu pana ce se ramane un sos mai gros.
Se adauga sare, piper si alte condimente dupa gust.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 42%
Carbohidrați: 24%
Grăsimi: 34%
Valori nutriționale pentru o porție de 350g | |
Calorii | 973 kj / 232.48 kCal |
Grăsimi | 8.86 g |
din care | |
Saturate | 2.76 g |
Ne-Saturate | 5.57 g |
Colesterol | 64 mg |
Carbohidrați | 13.5 g |
Fibre | 3.5 g |
Proteine | 23.8 g |
Sare | 47 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...