Toast cu somon si ou posat
Porții:
1
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
10min
Ingrediente
- 30 Grame - Mozzarella light Aldi
- 40 Grame - Ou posat
- 30 Grame - Somon
- 40 Grame - Paine de secara
Instrucțiuni de preparare
Se preincalzeste cuptorul (150-180°C), si se introduce felia de paine de secara cu un strat subtire de mozzarella light si somon afumat, pana se topeste usor mozzarella. Intre timp, se posaza oul si se scoate pe un servetel pentru a absoarbe apa. In final, se asaza oul posat peste toast.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 34%
Carbohidrați: 33%
Grăsimi: 33%
Valori nutriționale pentru o porție de 140g | |
Calorii | 1026 kj / 245.2 kCal |
Grăsimi | 8.67 g |
din care | |
Saturate | 1.98 g |
Ne-Saturate | 1.65 g |
Carbohidrați | 19.84 g |
din care | |
Zaharuri | 1.82 g |
Fibre | 2.32 g |
Proteine | 20.65 g |
Sare | 414 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...