Terci la cuptor cu căpșuni și brânză Făgăraș
![Terci la cuptor cu căpșuni și brânză Făgăraș](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/bb7fb22f-02fe-4c92-a368-dfb54e209d65.jpeg)
Porții:
1
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
25min
Ingrediente
- 50 Grame - Fulgi de ovaz - Fine Oat Flakes - K-Classic (Kaufland)
- 65 Grame - Lapte UHT 1,5% - Milbona
- 14 Grame - Miere
- 23 Grame - Branza Fagaras 5,3% Pilos
- 1 Ou mic - S (50g) - Ou crud
- 3 Grame - Praf de copt
- 20 Grame - Capsuni
Instrucțiuni de preparare
Se amestecă într-un blender toate ingredientele în afară de 5 gr miere, brânză Făgăraș și căpșuni.
Jumătate din amestecul obținut se toarnă într-un vas pentru cuptor, se adaugă apoi în mijloc brânza amestecată cu cele 5 gr de miere.
Se toarnă apoi și cealaltă jumătate de amestec peste. Deasupra se presară căpșunii tăiați cubulețe.
Se coace la cuptor pentru 20-25 min la 170°C.
Informații nutriționale
Proteine: 19%
Carbohidrați: 56%
Grăsimi: 25%
Valori nutriționale pentru o porție de 225g | |
Calorii | 1513 kj / 361.55 kCal |
Grăsimi | 10.47 g |
din care | |
Saturate | 3.59 g |
Ne-Saturate | 6.44 g |
Colesterol | 186 mg |
Carbohidrați | 51.38 g |
din care | |
Zaharuri | 17.38 g |
Fibre | 4.03 g |
Proteine | 17.54 g |
Sare | 245.26 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...