Terci de ovaz cu sana
Porții:
2
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
10min
Ingrediente
- 70 Grame - Fulgi de ovaz
- 100 Grame - Sana 3.5% Pilos
- 1 Banana medie (118g) - Banane
Instrucțiuni de preparare
Fierbem fulgii de ovaz in apa și peste ei, după ce sunt fierti, adăugăm banana pasata și sana.
Se decorează cu fructe/unt de arahide/ ciocolata neagra/etc.
Informații nutriționale
Proteine: 12%
Carbohidrați: 71%
Grăsimi: 17%
| Valori nutriționale pentru o porție de 144g | |
| Calorii | 871 kj / 208.21 kCal |
| Grăsimi | 4.34 g |
| din care | |
| Saturate | 1.63 g |
| Ne-Saturate | 1.58 g |
| Carbohidrați | 39.64 g |
| din care | |
| Zaharuri | 9.36 g |
| Fibre | 5.04 g |
| Proteine | 6.42 g |
| Sare | 177.59 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...