Terci de ovaz cu morcovi

Porții:
2
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
25min
Ingrediente
100 Grame - Fulgi de ovaz
75 Grame - Morcovi
275 Grame - Lapte de ovaz Alpro
2 Grame - Scortisoara macinata
2 Grame - Ghimbir macinat
2 Grame - Cardamon
5 Grame - Seminte de floarea soarelui
10 Grame - Nuci
1 Banana medie (118g) - Banane
5 Grame - Stafide
5 Grame - Merisoare
Instrucțiuni de preparare
Se combina toate ingredientele (fulgii de ovaz, o banana pisata, 2 morcovi mici dati pe razatoare, nucile, semintele de floarea soarelui, o jumatate de lingurita de: scortisoara, cardamon si ghimbir, laptele de ovaz, stafidele si merisoarele) intr-un vas care poate fi bagat la cuptor si se coace in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aprox 20 de minute sau pana se rumeneste putin pe deasupra.
Eu am pus 2 cubulete mici de ciocolata pe deasupra, dar puteti sa omiteti acest pas.
Informații nutriționale
Proteine: 9%
Carbohidrați: 67%
Grăsimi: 24%
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 1567 kj / 374.43 kCal |
Grăsimi | 10.41 g |
din care | |
Saturate | 1.04 g |
Ne-Saturate | 4.01 g |
Carbohidrați | 67.03 g |
din care | |
Zaharuri | 11.34 g |
Fibre | 8.62 g |
Proteine | 8.9 g |
Sare | 136.99 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii