Terci de ovăz cu lapte, banane și caise
Porții:
4
Timp de preparare:
2min
Timp de gătire:
15min
Ingrediente
- 150 Grame - Fulgi de ovăz Carefour
- 500 Mililitri - Lapte 1,5% Boni
- 4 Banane medii (472g) - Banane
- 150 Grame - Caise
Instrucțiuni de preparare
Într-o crăticioară adaugăm ovazul cu laptele și le punem pe foc până ajunge la fierbere, apoi adăugăm 3 banane făcute piure și mai lăsăm pe foc până dă în clocot.
Informații nutriționale
Proteine: 14%
Carbohidrați: 74%
Grăsimi: 12%
Valori nutriționale pentru o porție de 318g | |
Calorii | 1286 kj / 307.4 kCal |
Grăsimi | 4.03 g |
din care | |
Saturate | 1.67 g |
Ne-Saturate | 2.32 g |
Carbohidrați | 57.93 g |
din care | |
Zaharuri | 23.87 g |
Fibre | 8.62 g |
Proteine | 10.97 g |
Sare | 156.56 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...