Terci de ovăz cu Cocoa, zmeură și banane

Terci de ovăz cu Cocoa, zmeură și banane

Porții: 1
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 10min

Ingrediente

5 Grame - Cocoa powder - Dark Castello
45 Grame - Oat Flakes Fine - Fulgi de ovăz - Crownfield
70 Grame - Zmeura (congelata)
40 Grame - Banane
10 Grame - Indulcitor Stevia
10 Grame - Syrup Chocolate Zero - Prozis

Instrucțiuni de preparare

1. Într-o cratiță punem 250 ml apă la fiert.

2. Când apa începe să fiarbă, adăugăm fulgii de ovăz și dăm focul mai mic, amestecând continuu. Treptat adăugăm și Cocoa împreună cu îndulcitorul și esența de vanilie. Lăsăm pe foc vreo 10 min până capătă o consistenta mai groasă.

3. Când terciul este gata, îl așezăm pe o farfurie, după care ornam cu fructe și siropul de ciocolată.

Poftă bună!

Mai multe preparate găsiți pe Instagram: larisabaritchi

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1021 kj / 243.94 kCal
Grăsimi 2.8 g
din care
Saturate 0.32 g
Ne-Saturate 0.04 g
Carbohidrați 44.99 g
din care
Zaharuri 0.02 g
Fibre 1.56 g
Proteine 7.95 g
Sare 3 mg
Proteine
13.03%
7.95g
Carbohidrați
73.77%
44.99g
Grăsimi
13.2%
2.8g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook