Terci de ovaz cu Ciocolata
Porții:
1
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
15min
Ingrediente
- 40 Grame - Fulgi de ovaz
- 10 Grame - Cacao
- 10 Grame - Miere de salcam - 365
- 70 Grame - Banane
- 100 Grame - Capsuni
- 20 Grame - Ciocolata neagra 85% cacao Lindt
Instrucțiuni de preparare
Fierbem fulgii de ovaz in apa. Cand aproape au fiert, adaugam mierea, cacao si scortisoara.
O transferam intr-un bol, adaugam banana pasata si amestecam bine.
Punem deasupra fructele taiate si cicolata (rasa sau taiata cu cutitul, sa se topeasca)
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 9%
Carbohidrați: 63%
Grăsimi: 28%
| Valori nutriționale pentru o porție de 250g | |
| Calorii | 1770 kj / 422.99 kCal |
| Grăsimi | 13.96 g |
| din care | |
| Saturate | 0.61 g |
| Ne-Saturate | 1.27 g |
| Carbohidrați | 69.89 g |
| din care | |
| Zaharuri | 13.9 g |
| Fibre | 7.82 g |
| Proteine | 10.21 g |
| Sare | 89.7 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...